Ahoj jsem zmatená. Známe se rok a půl. Po minulém vztahu sem nedůvěřiva na vztah,ale on vi jaky byl můj vztah a snaží se abych se cítila dobře i když spolu nejsem pořád chce abych se mela dobře Mam me prý vic nez rad, ale ja po tom co sem viděla ty jeho bývalé jak jsou hubene s velkýma prsama a ted jde na me tak jsem hodně nejistá. On je vysoký což me vyhovuje a taky hubený,ale ja jsem menší s prsama nic moc(prsa me netrápí) a s břichem a stehnama jako nejsem jak to říct obézní zas ne. Sem nejistá jit do vztahu když nekdy neměl nevychrtlou holku jde mi o moje city. Ja se snažím cvičit a jíst normalne ale všechno není hned. Co myslíte vy (zatím spolu nechodime) ale plánuje to
Na cizince je vaše čeština celkem výborná. Časem dopilujete gramatiku i větnou stavbu. K dotazu. Jestli si nejste jistá, tak vztah nemějte. Můžete ještě chvíli počkat a rozmýšlet, ale nedivil bych se, kdyby mládenec za chvíli nezačal hledat jinde. Schválně jsem používal jednoduché věty, kdybyste mi přesto nerozuměla, rád ještě vysvětlím
Mám pár zahraničních známých, žijících a a pracujících u nás, vyjadřují se podobným stylem. Mimoto, neznám žádného rodilého Čecha, píšícího takto. Tak jsem si z toho tuto informaci vyvodil.
zaneta*
Nejsem cizinka, mám z toho guláš v hlavě ze nevim co delat tak píšu rozpačitě. Právě z toho mam strach ze bude hledat jinde no nejsem se sebou spokojená neco málo se shodit snažím, pak budu spokojena
Pokud nezměníte způsob myšlení, nikdy nebudete se sebou spokojená. Po zhubnutí to bude liposukce, plastika prsou, napletené vlasy, nos, víčka, zuby... Vždy budete nejistá. Co se týká češtiny, zkuste alespoň občas udělat někde ve větě čárku. Sám dělám chyby, ale tohle je fakt na úrovni bulharského občana po třech letech v Česku. To není z rozpačitosti, to je ignorance rodného jazyka.
Kdyby vás nechtěl tak s vámi již není, ono to není kolikrát jak holka vypada, ale jaká je povahově. Na co mít krásnou, ale nemít si s ni co říct a nemít spolecne zájmy. Krása není vše, když budeš spokojena sama se sebou tak budes v pohodě a uvidís ze i tvé sebevědomí se zvedne. Musíš začít u sebe brát se taková jaká jsi a mít se ráda...
zaneta*
To je pravda no já se mám ráda, pak mi někdo něco řekne a je semnou hotovo sebevědomí zase na nule to u sebe nesnáším musim zapracovat
Vemte si jednu celebritu o které se teď hodně psalo v souvislosti s odchodem do vězení. Má ženskou, dalo by se říct že krásnou. Ale je dutá... Ani náhodou, ani kolo bych si o ní nepopřel. Raději nějakou po všech stránkách normální.
Zdravím. Nesrovnávejte se s ostatními. Důležité je, jak si spolu rozumíte. Nepíšete nic o tom, že byste do něho byla zamilovaná. Pokud se na vztah s ním necítíte, tak ho nenavazujte. Vy trpíte tak nízkým sebevědomím, že byste v něm spokojená stejně nebyla. Pořád byste o něm pochybovala a něčím se užírala.
doplněno 31.05.19 11:05:
Žaneto a řešíte svůj problém třeba s psychologem? Dokud si sama nesrovnáte v hlavě co chcete a nenaučíte se mít ráda sama sebe, pak budete mít problémy s každým vztahem...
zaneta*
Ujišťuje me ze nemam proc pochybovat,je fakt ze pokaždé co nad tim zacnu přemýšlet si hned řeknu neres to vubec, uvidis jak se to vivine. Mam poruchu nervů v hlavě, mám taky strach o sebe řeknu si kdyz zjistis ze te podvedl s klidem odejdeš ale nikdy to tak není. Ví můj stav zdravotní vi všechno a nic mu nevadi. Chci chlapa co řekne jo proste s touhle chci být, tu chci mít po boku. Dam tomu cas teda
zaneta*
Neřeším toho uz mám za sebou,nerada k němuu chodím
Vám zjevně schází i jen špetka sebevědomí, proto nevěříte tomu, co vám dotyčný říká a dokonce ani tomu, co dělá. Možná by vám pomohlo zapomenout, že "jde mi o moje city" a užila si to, co se vám nabízí. Co horšího, než že se případně rozejdete, by se mohlo stát?
zaneta*
Mam za sebou vztah ve lži a podvádění kde si me chlap absolutně nevazil,jediný us na tom bylo ze sem schudla o 15kilo které už sou zpatky zase. Nedokážu věřit a uvolnit se, sem strasne žárlivy člověk, ja kdZ se zamiluju tak je semnou konec kdo vi treba to může být a může mít dát to co mi schází.
Jeden nepovedený vztah neznamená, že všichni pánové jsou takoví. Ale vy musíte zapracovat na sobě, jinak budete za čas "brečet", že vás nikdo nechce a nevíte proč.
zaneta*
Mam problémy s hlavou i s tim je seznámený. No uvidím mám strach ale doufam, ze není proc ho mít dam mu šanci. Jde to těžko když vám doma pořád připomínají jak to semnou dopadne když si najdu chlapa, a další pitomosti..
řekla bych, že na vztah nejste (možná ani on) připravena/i Kdybyste byla/i zamilovaná/í, vypadalo by to jinak.
Chtěli byste být co nejvíce spolu a ne, že jenom jeden z Vás teprve po roce a půl."plánuje chození".
Asi mohou fungovat i tzv. "rozumové" či "plánované" vztahy, ale podle mne v nich něco chybí, něco, co dělá život příjemnějším.
Takže za mne ne, na vztah to podle mne není.
zaneta*
Jako to není planovani,proste jsme si řekli ze sice známé víme o sobě něco ale budeme se seznamovat víc,více se poznavat. Ale dneska me přesvědčil a ujistil, ze chce semnou vážný vztah. Nemam co ztratit
Nelamte si s tím hlavu,protože dnes mají vztahy často stejně krátké trvání, chcete-li jděte do toho a nepřemýšlejte o tom, až bude vztah u konce poznáte to.
zaneta*
No uvidíme Chci dlouhý vztah a on údajně taky tak snad to nebude hruza
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.