Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na doma - přivýdělek

Od: maximaxa* odpovědí: 5 změna:

Zdravím ;),

prosím, můžete poradit, kde najít dobrou práci ,,na doma,, (manuální nebo internet)

Jsem na MD a asi 3 hod. denně bych se mohla věnovat práci. Jen ne pošli peníze.., pošli obálky.., nakup zboží a prodávej.., atd.

Předem mooc děkuji za odpověd

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jenže jiná "práce" není a ta vyjmenovaná je všechno podvod. Takže si užívej MD, v životě se napracuješ ještě hodně.

pamela1983
hodnocení

0x

podívej se na www.stalyprijem-p/... se mi ozvi na icq 225397482,taky sem na mateřský a můžu ti dát typy

cybermagefroll*

Prej tipy*smich* Otázka zněla na solidní práci a ne že bude chudák celý den na něco klikat (zaplaceno stejně nedostane) a ještě všude lozit po fórech a cpát ostatním svoje referenční odkazy*zed*

toni*
hodnocení

0x

Musíte příjmou nezvratnou skutečnost, že solidní práce není. Ano, seženete práci. Dnes jsem měl 2 telefonáty na prodej mobilních telefónu. Včera 1 telefonát na změnu operátora. To je práce po telefónu, nechci se rozepisovat o podomních prodejcích. Zkušenosti máme všichni. Nedejte na hezké řeči a zůstaňte doma u dítěte.

alimenka
hodnocení

0x

Nabizim praci na doma .Jde o nenáročnou práci s využitím počítače.Nejedná se o žádný podvod.
Tato práce je velmi vhodná pro maminky na MD, zaměstnané i nezaměstnané, studenty, důchodce..zkrátka všechny, kteří si chtějí přivydělat. Jedinou podmínkou je věk 18 let. Na vzdělání nezáleží, důležitá je vůle pracovat. pokud mate zajem mužete mě kontaktovat přes email bizova.A@centrum.cz zašlu více informací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]