Hrst zahradních bylinek posekej, přihoď do zakysanky, osol, opepři, malinko očesnekuj, uvař brambory ve slupce, hoď je na talíř, dlaní je trochu rozmáčkni, přelij tou bylinkovou smetanou... áááááách !
Na ovocné knedlíky. Koupila jsem ve slevě borůvky. Chuť to skoro nemělo, za dva dny navíc scvrkly, tak jsem pozvala vnuka, zadělala na kynuté knedlíky, nacpala borůvkama, nějakou chvíli dokynout, osm minut na páře... a na talíři polít kysanou smetanou. Osladit nějakým "zdravým" sirupem..
Záleží na tom, jaké máte doma suroviny. A za další, zda chcete na sladko, či na slano. --- Sladko = Jakékoliv ovoce, já mám nejraději jahody. Slano = Namazat jí na chléb, posolit a posypat pažitkou. Bonus = Na jednoducho = sníst samotnou, je výborná sama o sobě doplněno 30.05.19 23:12: Mé recepty jsou ty nejtriviálnější, jelikož předpokládám, že tazatel /ka / je mladý člověk, který neumí vařit. Má na něco chuť a náhodou objevil v lednici zapomenutou zakysanku
Míchám s jakýmkokliv čestvým ovocem nebo i s kakaem , dávám to občas i zmrznout jako nanuk nebo z ní dělám dipy s různým kořením a citronem. - dnes jsen hu mikovala už s českými jahodami,- boží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.