Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se ostříhat na 1cm

Od: pavlamala odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chci se kvalitně ostříhat-vyholit po celé hlavě na 1cm. JAK a ČÍM? zkusila jsem strojkem s nástavcem na centimetr ale výsledek byl tak bídný, nerovnoměrné "skřítky" po celé hlavě, že jsem se musela přejet strojkem celá a nosit paruku. Takže, existuje spolehlivé řešení ve stylu, udělej si sám a kvalitně, na jeden cm? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jděte na pánské, tam to umějí a není to drahé.

hodnocení

2x

Zdravím. Pokud nevíte jak na to a již jednou se Vám to nepovedlo, nebylo by pro Vás lepší zajít si ke kadeřnici? Ta má cvik a určitě to zvládne lépe než Vy. Nemá smysl experimentovat za každou cenu. Při té příležitosti si můžete s kadeřnicí popovídat o tomto a ona Vám poradí a následně i ukáže jak na to. Sledujte ji pozorně jak to bude dělat.

hodnocení

0x

Já to dělám strojkem. Samozřejmě nějaké nerovnosti dělá, tak to místo přejíždím strojkem znovu z různých směrů, až se to dopižlá. Líp vypadá, když jsou nahoře vlasy delší a po stranách trochu kratší.

hodnocení

0x

Já bych použil vysavač pro nadzvednutí vlasů a stroje s nástavcem 1cm pro jejich ustřižení.

Ale sám bych to asi nezvládl. Je lepší když s vysavačem a strojkem pracuje druhá osoba, která přesně vidí stříhaní místo, Když to vidíš v zrcadle, tak už je to složitější.

Ale můžeš tu hubici vysavačové hadice připáskovat před strojek a třeba to půjde i jednou rukou.

dotaz*
hodnocení

0x

Stříhám se taky strojkem 0,3 nebo 0,6 cm před zrcadlem, ale po skončení vždy potřebuji aby to někdo druhý překouk a doopravil.

lidus*
hodnocení

0x

Na pánském asi za 150kč. Manžel se strojkem stříhá sám asi na 0,5 a super.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]