Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ženy,
možná Vás nadpis dotazu rozesmál a třeba situaci přehnaně řeším, ale stejně se chci zeptat.
Včera jsem měla dostat menses, ale do teďka nic nepřišlo. S přítelem jsme nedávno zkoušeli spát, samozřejmě s ochranou (tu si zaopatřil přítel), já antikoncepci brát nemůžu, protože momentálně prodělávám inf. mononukleózu (která je ovšem v malém stádiu), takže používáme kondomy, které nikdy nepraskly, takže vždycky se jednalo o bezpečný sex. Navíc přítel u toho ještě nikdy "nevyvrcholil" :D, takže si myslím, že se kvůli tomuto obávat nemusím. Dokupy jsme to zkoušeli asi jenom 3x teď v průběhu 2 týdnů. Myslíte, že to zpoždění může být způsobeno nemocí, kterou momentálně prodělávám? A nebo je to prostě normální, že se to dostaví třeba o pár dnů (týden?) později? Nemívám ji přesně, občas to sedí, občas ne, ale teď jak jsme spali, i když bezpečně, tak mě to fakt trápí a řeším prakticky neřešitelný problém. :D Jinak mám appku přímo na sledování menstruace a dle mého cyklu jsem to měla dostat už včera. Děkuji za Vaše reakce, snad to není příliš stupidní dotaz.
Maruna
@maruna - "Nemívám ji přesně, občas to sedí, občas ne" - pak ano, je to normální. Ostatně u jednodenního zpoždění vám víc neřekne ani gynekolog.
Pěkný den,
nemoc může mít samozřejmě vliv. Já když jsem měla střevní chřipku,tak mi taky přišel menses později. Při léčbě některými léky(léčím se s chronickou chorobou),jsem dokonce menses neměla vůbec. A na gynekologii bylo vše v pořádku. Takže se uklidněte,kdyby menstruace nepřicházela ani po 2 týdnech čekání,pak teprve bych zašla pro sichr na gynekologii. Tam se na Vás podívají a řeknou Vám,co a jak.,někdy dávají vyvolávací injekce,to jsem také absolvovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.