Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuji pomoct koupila jsem si boty stejnou velikost jako vždy ale teď mi nepadla měnší už na skladu není a je mi líto je vyměnit příjde mi jako by mi byly velké tak i o 2 čísla nevíte co s tím? :/
Co je to za boty? Běžně nosím některé boty větší, protože zkuste si třeba sehnat ve velikosti 36 pracovní zateplené holínky. To prostě neseženete, nevyrábí se. Tak jsem měla nejmenší pánské ve velikosti 39 a jakou radost jsem měla, když vyrobili i dámské ve velikosti 38. A nedávno jsem si kupovala i větší lodičky. Já jsem značkové kožené lodičky za 500Kč ve Fashion areně prostě nemohla nechat. Tak jsem si na ně nechala u obuvníka udělat pásek přes nárt aby se nevyzouvaly, vejde se do nich ortopedická vložka a takhle jsou pohodlné.
Proč jste si je nevyzkoušela? Na stejnou velikost jako vždycky nesmíte dát. Jednou mám 39, podruhé třeba i 41. Každý výrobce (a že jich je!) to má nastaveno trochu jinak.
Za mě - nebude to na nic. Je to už víc, než 40 let, byli jsme autobusem v NDR na nakupovacím výletě. Padly mi do oka lodičky, přesně podle poslední módy. Tmavomodré s bílou. A nebyly drahé. Smůla byla, že neměli moje číslo, jenom větší. O dost, nejmíň o číslo, možná i víc. Ale vykládejte něco mladé módychtivé slečně! Koupila jsem si je.
Za pár dní byl 1. máj. Ten kilometr ze seřadiště u nádraží na náměstí byl pro mě jeden z nejhorších v životě. Boty kloktaly, padaly, vyzouvaly se. Ovšem - byly módní! A to jsem v nich měla vložky a ve špičkách plno vaty. Nic platné. Nosit se to nedalo.
Dneska mám už jiné myšlení, i kdyby byly sebemódnější a takřka zadarmo, nekoupila bych. Stavím pohodlí nad eleganci a krásu.
Jsou 3 možnosti: 1) Vyměnit za menší, i kdyby tyto neměli, tak za jiný model. To je asi nejrozumnější.
1) Někomu darovat či prodat.
3) Vystavit si je doma a každý den si připomínat, jaký jsem byla...no, slušně řečeno, bloud.
Ale nic si z toho nedělejte, prošly jsme tím asi všechny parádilky. Nejste v tom sama. Jaga.
Nic si z toho nedělejte, již několik let mám doma dvoje malé boty a to jsem si je koupila po vyzkoušení, někdy se to tak stane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.