Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Solárium

Od: nikoll odpovědí: 2 změna:
Chtěla bych poprosit o radu a doporučení.Ráda bych se opálila po celém těle,proto jsem se rozhodla pro návštěvu solária.Vyzkoušela jsem solárium Ergoline,kde jsem začla na 10min.V tomto soláriu mi dali na oči ochranné brýle.Dnes jsem vyzkoušela solárium Luxura X5 také na 10min.Zde mi ochranné brýle nedali.Chci se zeptat,zda je nutné ochranné brýle mít na očích a jestli mi poradíte,který typ solária je lepší a kolik minut je dobré si dát při 3návštěvě.Moc všem děkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

simonka
hodnocení

2x

bryle si nos sve,i z hyg.duvodu. typ solaria ti nikdo neporadi,kazdy to ma jinak

hodnocení

0x

Poradí vám v každém kvalitním solárním studiu, jak silné solárko a na kolik minut, podle vašeho typu pleti.Většinou začátečníci chodí na pár minut, aby si kůže zvykla, tak asi po 10 návštěvě začne být vidět opálení a pak se postupně zvyšuje doba opalování.Ochrané brýle nikdy nenosím, nechci mít neopálené kruhy okolo očí, stačí mít oči po dobu opalování zavřené.

Doporučuji koupit si v lékárně beta karoten, podpoří opálení.

Na solárko chodím už hodně let, stačí mi 1x týdně na 20-30 minut, pokožka se tak celoročně udrží snědá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]