Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je to asi 7 dní, co mám rovnátka a od té doby moc nejím . Je to kvůli tomu, že mě ještě bolí zuby a taky kvůli tomu, že nemám čas, chodit si ty zuby po každém jídle čistit. Tak nejím a jen piji čistou vodu . Zuby si čistím cca 3x denně, ale jím asi tak 2x, někdy jen 1x . Má váha byla 95 kg a během pár dní jsem zhubl 4,5 kg . Vím, že by mi neuškodilo, trochu zhubnout, ale myslím si, že je to dost nesprávná cesta jak zhubnout. Bojím se, že budu mít zdravotní problémy a nebo jojo efekt . Chtěl bych zhubnout tak na 75 a pak si těch 75 kg udržet . Vůbec ale nevím jak na to .
Za dva týdny se budu objednávat k výživové poradkyni, jen jsem se teˇchtěl zeptat pár lídí .Děkuji a přeji vám hezký a úspěšný den <3
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.