Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propuštění z porodnice/otcovska dovolená

Od: marky* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, zítra nás mají propustit z porodnice a táta by s námi rád zůstal pár dní doma a pomohl mi z kraje s péčí o prcka i 8mi letého syna.
Vůbec nevím jak to funguje, někdo mi říkal že může nastoupit na otcovskou dovolenou na pár dní. Kam je to potřeba nahlasit případně a jakou formou?
Pak jeste že je možnost nechat si vystavit paragraf na ošetřování člena rodiny. A ten mi vystaví případně kdo a kde?
Moc děkuji za rady a zkušenosti

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Otcovskou dovolenou lze čerpat jeden týden. Otec dítěte si musí vyplnit formulář a ten předat zaměstnavateli. Formulář si lze stáhnout ze stránek ČSSZ. Dávám odkaz na podrobné info a tam najdete i info ohledně ošetřovného.

maminka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]