Nejste přihlášen/a.
Můj dvouletý vnuk má nyní botu č.25. Jakou asi velikost bude mít přesně za rok? Potřebuji více odhadů. Mám na výběr několikery dobré sandálky s plnou špičkou, a jen jedny si mohu nechat. /Na letošní léto už podobné botičky má./ Děkuji.
Moje děti měly ve dvou letech 25vel.a ve třech měl 27vel.délka stélky 17cm.Vždy se orientuju podle délky nohy a zatím jim za rok noha porostla vždy o cca 1,5cm.Ted mají 3,5 let takže to mám ještě v čerstvé paměti.
...já spoléhám i dále na to,že jim noha poroste za rok cca o 1,5cm ,většinou to taky tipuju,protože kupuju botky předem (letní výprodej bývá na podzim apod.) ale jak píše Liduš,kdyby to nevyšlo hodím to na bazárek a tam to prodám vždy.Když jsou to boty za dobrou cenu,tak je stejně dobrou cenu prodám i na bazárku.
...ale jinak souhlas,jsou děti u kterých se sleduje i šířka nohy ,výška...tohle řešit nemusím.No a taky design je důležitý,od dvou let už mají vkus (díkybohu stejný jako já,ale naprosto jiný jako babička)
Liško, budete se za rok divit až mu boty nebudou, nikdo přesně to memůže vědět, každý řekne jak to má jeho dítě. Já už vnučkám nic nekupuju předem a vlastně raděj dám peníze, trička nemají ten správný obrázek, boty jsou široké, úzké nebo mají špatnou barvu. Zkuste věřit Lucii a když to nevýjde tak boty prodáte.
Liduško, já jsem koupila právě dvoje. Jedny na teď, ty mu padly, a ty druhé, že schovám na příští rok, když to byla tak výhodná koupě. Ta dvě čísla se zdála být nadějná, ale nakonec jsem ty větší po poradě se snachou s těžkým srdcem vrátila. Má sice něco staršího po sourozenci, ale tyhle jsou takové frajerské.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.