Nejste přihlášen/a.
0x
Co vím,tak Henna drží fakt fest,takže cca měsíc je málo.Taky obsahuje především červené pigmenty,pokud šlo o tmavý odstín a ty jdou blbě dolů.
Dosáhnout platinové blond je vždy těžké.Ideální postup je melírovat vlasy a časem se dosáhne ideální blond...ovšem je to na delší dobu a rychlejší postup není.Tedy je,ale naplácat na hlavu odbarvovač není dobré řešení.Jsou odbarvovače od Joanny které jsou silnější,ale i tak by se vlasy musely odbarvovat aspon dvakrát a některé by to nemusely přežít,určitě by se to podepsalo na kvalitě vlasů.
doplněno 02.05.19 20:25:
Nevím proč by do toho nešly blond melíry?jasně,že jdou když si přidáte ještě několik hnědých melírů vznikne americký melír-tři barvy blond,zrz a hnědá.Ale chcete být platinovou blond...já neměla Hennu,ale červenou barvu permanentní..Začla jsem melírovat (uznávám,že začátku to nebylo ono) ale za dva tři měsíce se vlasy namelírují zase a už to byla blond.Ve vašem případě by to bylo podobné,aby vlasy neutrpěly velké poškození,je tohle jediná cesta a chce tomu dát čas.
Zas si říkám, že když je to henna z dmka, která by měla být méně kvalitnější, tak to snad půjde lépe. Vždycky jsem si brala odstín "měděně červená" nebo "bordo". :D Melíry by se asi do té zrz moc nehodily, ale kdybych měla své přírodní, to by šlo hned... hold špatné rozhodnutí v minulosti, teď toho lituji. :D Nejspíš bych to musela stáhnout nějakým silnějším, jen se bojím, abych po tom nebyla plešatá. :D
0x
Hennuju už asi 2 roky, mezitím jsem měla ještě chemickou tmavou, ale to se mi vymylo právě díky tomu vitamínu C naštěstí, vůbec mi to neslušelo.. :D Jenže s hennou to moc nehne, řekla bych, že spíš vůbec, už jsem zkoušela peroxid, sodu, vitamín C, kokosový olej a zdá se mi to snad ještě tmavší.. :D :D
0x
Do platinové blond to asi úplně nepůjde ale potom se bude lehčí odbarvit
Popravdě já na to moc nervy neměla a dala se na hnědou ale časem mi vlasy svetlaly jen jsem chtěla už úplně jinou barvu
Já ale samozřejmě hennovala jen 3x.. ale můžete zkusit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.