Nejste přihlášen/a.
Co vím,tak Henna drží fakt fest,takže cca měsíc je málo.Taky obsahuje především červené pigmenty,pokud šlo o tmavý odstín a ty jdou blbě dolů.
Dosáhnout platinové blond je vždy těžké.Ideální postup je melírovat vlasy a časem se dosáhne ideální blond...ovšem je to na delší dobu a rychlejší postup není.Tedy je,ale naplácat na hlavu odbarvovač není dobré řešení.Jsou odbarvovače od Joanny které jsou silnější,ale i tak by se vlasy musely odbarvovat aspon dvakrát a některé by to nemusely přežít,určitě by se to podepsalo na kvalitě vlasů.
Nevím proč by do toho nešly blond melíry?jasně,že jdou když si přidáte ještě několik hnědých melírů vznikne americký melír-tři barvy blond,zrz a hnědá.Ale chcete být platinovou blond...já neměla Hennu,ale červenou barvu permanentní..Začla jsem melírovat (uznávám,že začátku to nebylo ono) ale za dva tři měsíce se vlasy namelírují zase a už to byla blond.Ve vašem případě by to bylo podobné,aby vlasy neutrpěly velké poškození,je tohle jediná cesta a chce tomu dát čas.
Zas si říkám, že když je to henna z dmka, která by měla být méně kvalitnější, tak to snad půjde lépe. Vždycky jsem si brala odstín "měděně červená" nebo "bordo". :D Melíry by se asi do té zrz moc nehodily, ale kdybych měla své přírodní, to by šlo hned... hold špatné rozhodnutí v minulosti, teď toho lituji. :D Nejspíš bych to musela stáhnout nějakým silnějším, jen se bojím, abych po tom nebyla plešatá. :D
Hennuju už asi 2 roky, mezitím jsem měla ještě chemickou tmavou, ale to se mi vymylo právě díky tomu vitamínu C naštěstí, vůbec mi to neslušelo.. :D Jenže s hennou to moc nehne, řekla bych, že spíš vůbec, už jsem zkoušela peroxid, sodu, vitamín C, kokosový olej a zdá se mi to snad ještě tmavší.. :D :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.