Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetová stránka na věstění

Od: sarka* odpovědí: 8 změna:

Dobry den videla jsem jednu strnku na veštěni že kdyu napisete tak svůj rok narození a sveho přitele a přiklad co chcete vědět tak vám odepsala na to ale bohuzel jsem tu stranku zapomela tak vas prosim jestli ji nekdo nezna a nebo neco podobneho dekuji moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzee*
hodnocení

1x

nebyla to www.vestirna.com

danuskakal*

zkusila jsem ...není to špatné, docela to sedí. pa, pa danus

sumaya*
hodnocení

0x

Co potřebuješ vědět? ;)

sarka*

DOBRY DEN VY S TÍM MATE NĚJAKE ZKUŠENOSTI?

sumaya*

Ano, ale záleží na otázce. Jednoduchou otázku lze řešit tímto způsobem, jinak je vždy nutný osobní kontakt. Lze se zeptat na cokoli, práce, vztahy, vnitřní rozvoj - Jak se bude vyvíjet to či ono, apod. Tak kdyby, jsem tu, hm?;)

sarka*

Chtěla bych se zeptat na svůj vztah, jestli se mohu zeptat děkuji

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Tak koukám, že můžem tu poradnu zabalit. Když tu máme tu věštkyni... :)

toni*
hodnocení

0x

V každém případě nejlepší zaměstnání je věštění a předpověď počasí. Není co zkazit a sype to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]