Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Mate nekdo zkusenosti s kremem na oblicej Meixi? Zelena dozicka? Je na bazi sneciho slizu.
Hezkou nedeli
B.
Zrovna tuto značku neznám, napište kde jste ji našla. Ale já už dlouho používám Korejskou kosmetiku s velkým úspěchem. Ale já kupuji přímo u nich, přes AliExpress, protože tady všechno přeprodávají hodně předražené. Na Korejskou kosmetiku nedám dopustit, protože oni jsou fakt machři. Posílám foto krémů, které používám. Ten šnečí je ten první. Pak je druhý a ten vypadá jako perličky. Ten je z výtažku slizu perlorodek. Ještě Vám posílám odkaz na jeden článek. Přečtěte si to, je to zajímavé. Objednávám i pro své kamarádky a všechny jsou nadšené výsledkem. Korejci mají podle mne naprosto nejlepší kosmetiku. Ale musí se umět hledat a trochu to znát. Chce to hodně času. Já objednávám různá séra a masky na obličej, které jsou naprosto geniální. Určitě doporučuji poohlédnout se na AlIexpressu. Budete opravdu spokojená.
Šnečí sliz? No fůr, neznám a ani nebudu zkoušet. Omluva, že jsem neporadila, třeba někdo zná.
Taky zkušenosti s tímto krémem nemám, ale moje známá, která veřejně vystupuje a udržuje si mladistvý zevnějšek, tak doma chová právě ty velké speciální šneky a nechává si je lézt po obličeji, že to je její kosmetika. Ukázala nám foto. Nevím, jestli bych si tohle uměla užívat, ale na těch účincích něco bude.
Šnečí sliz opravdu má něco do sebe. Moje sestra měla veliký problém s popraskanýma patama až takový, že bez bolesti nemohla chodit. Asi před pěti lety v létě bylo na zahradě hodně slimáků a oni je s rodinou opakovaně hubili (nasbírané je ve kbelíku zalili vařící vodou). Do vychladlého obsahu kbelíku ponořila nohy (fuj, já bych nemohla a ona sama říkala, že je to hnus...). Ale vydržela to a asi po 5 kůrách měla nohy úplně hlaďoučké a jemné - prostě to zabralo! Věřím tedy i na šnečí kosmetiku, ale sama jsem ji nezkusila. I když by to jistě v mém případě bylo žádoucí .
Hmm, tak to je opravdu zajímavé, myslela bych, že opařený šnek už žádný slis neprodukuje, no ale hlavně, že to pomoho Stačí mi vědomí, že do krémů se používá kyselina močová.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.