Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá necitliva prsa

Od: letiste odpovědí: 20 změna:
Dobrý den,jsem mlada holka,a jako asi každá ženská resim to,jak vypadam. Resim svou postavu,chci se líbit sama sobe a samozřejmě i chlapcum. Muj problém jsou ale ma velmi mala prsa. Sportuju a tak je pro me výhodné nemit balony,ale z hlediska ženskosti a nějaké přitažlivosti to neni nic co by mi ostatní slecny zavidely. Je to hrozně ubijejici i ve vztazich,nechci se pritelovi ukázat,hrozně se stydim. Minuly vztah mi na tom ztroskotal protože za cely rok a půl(!) jsem se pred partnerem nesvlekla(neukazala mu prsa). Vyhledávam starší muze,protože ti na tohle příliš nehledí a nezajima je jen to jak holka vypada..stranim se mladym,protože je mi opravdu hrozně trapně,upřímně mam i strach aby si treba o mne pak nepovidali mezi sebou ze sem jak pristavaci draha...ani nevím proč se tohle se mnou deje,protože sem velmi pozitivní clovek,usmevava,empaticka a osobně a upřímně si myslim,ze se za mnou ledajaký muž otoci...Starší partneři se snažili mi zvednout sebevědomí,ze mam krásná prsa a libim se jim,ale ja prostě nemůžu,vim,ze to tak neni a fakt závidím jinym slecnam jejich krásná prsa.
Dalsi vecí je,ze ma prsa jsou hrozně necitliva. Mohla bych se do nich mlatit,škrábat,a nic..zadna bolest. Ano,citim ze to treba neni úplně příjemné,ale vůbec me to neboli...ze zkušenosti kamaradek vim,ze je bolí jakékoli hrubsi zachazeni. Ja si klidně na hrudník hodim 70 kg na benchpress a absolutně me to nic nedela. Poraďte prosím co mam dělat. Jestli problem s velikostí třeba resit u psychologa a jestli je normální problem s tou necitlivosti. Díky moc

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý den. Mějte se ráda taková jaká jste. Důležité je, že máte prsa zdravá. Pokud Vás to opravdu tolik trápí, ten psycholog je možná pro Vás dobrá volba. Určitě Vám to neublíží. Je spousta mužů kterým se malá prsa líbí a oceňují především jiné kvality na ženách. Žádný mindrák z toho mít nemusíte. O té citlivosti si promluvte s gynekologem, abyste měla jistotu, že je vše po zdravotní stránce v pořádku. Uklidní Vás to.

doplněno 26.04.19 15:48:

Jen tak mimochodem - stydíte se svléct před partnerem? V jiném vlákně jste psala jaká jste nynfomanka, něco o oblečcích atd. Takže ty zábrany nebudou tak zlé asi..A malá prsa se Vám budou hodit, až budete u té armády coby vojanda! Těžko říci co máte za skutečný problém...

letiste
hodnocení

Dekuji za povzbuzující komentář :)
Tak tak, ženské s malýma nebo žádnýma kozama jsou největší nymfomanky. Prostě co nemají nahoře, to mají dole, jen je problém, že jim jeden partner nestačí.

namoment
hodnocení

3x

Nebuďte tak nejistá. Ve velikosti prsou kvalita ženy není. Já mám manželku "s malými" celý život, a nevadí mi to. Naopak, zatímco ty s velkými mají dnes hučáky, ta moje je má pořád stejně malá a hezká.

asd1
hodnocení

3x

Moc to řešíš. Ten vztah těžko skončil kvůli malým prsům, ale protože ses styděla svléknout a dělala ze sebe ošklivku, to se nediv že šel jinam... Citlivost - holt máš erotogenní zónu jinde.. Nečum na kozy, ale usmívej se a buď ráda za takové jaké máš. Velká prsa jsou spíš za trest a ve vyšším věku ty řízky k pasu vypadají hrozně. To už radši to letiště. Mladým se nevyhýbej, kdo hodnotí partnerku jen podle velikosti koz tak je debil, ty to aspoň to hned zjistíš, holka s většíma to zjistí mnohem později než ty...

olinl

Souhlas s asd1, dávám bod alespoň v komentáři a připojuji komentář pro tazatelku, že jestli budeš mít děti, tak se ti to necitlivé "letiště" trošku vyboulí. Necitlivost můžeš mít z posilování a také patřím k chlapům, kterým se malá prsa líbí a z té velikosti bych si hlavu nelámal. Našla si si kluka(nebo on tebe), najdeš si jiného nebo se zkuste dát zase dohromady s tím předchozím-neznám podrobnosti rozchodu, jestli je to ještě možné, ale asi si se mu líbila taková jaká jsi.

hodnocení

2x

Tvé problémy plynou z toho, že se tím zbytečně moc zabýváš. Zkus se trochu uvolnit, před partnerem se beze studu svlékni a uvidíš. Jestli se mu tvá malá prsa nebudou líbit, skoro bych řekl, že on si nezaslouží tvé další pozornosti.

Co se citlivosti týká, prsa v klidu mohou být víceméně necitlivá, ta vyšší citlivost se dostaví až při sexuálním vzrušení.

Každá žena je jiná a není to jen o prsou, postavě, kráse a dalších věcech. A také každému muži/chlapci se líbí něco jiného, někdo třeba preferuje "melouny", druhý má raději "angrešty" nebo "broskvičky". Časem určitě najdeš toho pravého, neboj se;)

doplněno 26.04.19 15:48:

@letiste: Děvče, je mi 63 let. Ale docela rád bych viděl, jak vypadáš. Ne z erotického hlediska, ale jen proto, abych ti mohl říci, co si o tom myslím. Tvůj problém je v psychologii, ne v tom, jak vypadáš. A zapomeň na to, že sis postavu zkazila cvičením. Naopak, cvičením svou postavu můžeš jen vylepšit a dobře vyrýsovat. A na prsa má cvičení minimální vliv, jejich tvar, velikost a další vlastnosti jsou dané geneticky a fyziologicky.

@letiste: Na bena nedejte. To, co napsal je nesmysl, má základní nedostatky v anatomii*smich*

letiste
hodnocení

Mockrát dekuji za pozitivní komentář,jsem Vám vdecna :)
Obcas jsem terčem kritiky napriklad od spolužáků,maji rádoby vtipné komentáře a tak me to pak vystresuje jeste vic...zkusim to ale brat s nadsazkou a nehroutit se z toho
ben®

satam - možná nemám skvělé znalosti anatomie, ale zase se zde do každého nenavážím. Zkoušejte si to na někoho jiného, kdo Vám to bude baštit. Zase máte ten svůj rýpavý den.

26.04.19 15:59

bene *palec2*

hodnocení

2x

S tou necitlivostí Vám neporadím...

Ale co se týká velikosti... věřte, že jsou muži (a nejen ti starší), kterým se velká prsa nelíbí a mají naopak rádi ta malá. A chlapi si nehledají partnerku primárně podle velikosti jejích ňader... (no mladí nezkušení puboši možná ano) ale podle toho jestli si s partnerkou rozumí, jesli je s ní zábava, jestli si mají o čem povídat a milión dalších věcí.

Přestaňte se soustředit na velkost svého poprsí a buďte svá... buďte pozitivní, usměvavá, empatická a upřímná. Právě tím zaujmete vhodného partnera.

hodnocení

2x

Berte to pozitivně. Zeptejte se nějaké ženy, jaké to je nosit těžké "balony" nebo "pytle". A asi rychle změníte názor na výhodnost těch vašich.

A ta necitlivost - to by se muselo šikovně vyzkoušet :)

Opět bych řekl, že ženy které je mají příliš vzrušivá na tom vůbec nejsou lépe.

joudic*
hodnocení

1x
Je spousta muzu, kteri preferuji malinka sexy prsicka, k nimz patrim i ja, ty velke me nevzrusuji a doslova odpuzuji

figurek*
hodnocení

0x

vy holky možná ještě nevíte, že když už vás chlap má v posteli, tak je mu úplně jedno, jak vypadáte.

letiste
hodnocení

Pobavilo :D ale stejně radši preferuji tmu,opilost a nebo partnerovi zavazat oci :D
m123*

Ve vás má člověk problém se vyznat. Jednou zde píšete jaká jste nymfomanka která svádí chlapy v oblečcích a teď zas pro změnu, že se stydíte? Asi by to chtělo psychiatra a ne psychologa kvůi komplexu z malých prsou.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že příčinu asi znáte - prsa jste si vypracovala přehnaným sportováním, resp. jsou vypracovaná jako "neženský" tvrdý sval. Psychologa klidně vyhledejte, ale zázrak nečekejte. Chtěla jste mít sportovní postavu, tak ji máte (a prsa vrcholové sportovkyně, která nejsou sexy). Zdravím!

doplněno 26.04.19 15:49:

letiste - ovšem, ztraceno to není (např. těhotenství prsa změní). Znal jsem plochou slečnu a po dítěti "nasadila trojky". Ta, ovšem, nebyla sportovní (vypracovaný) typ (jenom měla prsa po otci).

doplněno 26.04.19 15:55:

Nyní, po přečtení vlákna, vidím, že jste na psychologa tak nějak celkově už zralá (zde není "vykecávací" FCB, ale poradna, kam nemá význam psát smyšlené příběhy).

letiste
hodnocení

Víceméně máte pravdu.. o to je to horsi,ze vlastní touhou byt vypracovana jsem zkazila sve telo.

evelin*
hodnocení

0x
Ahoj, zaprvé bych tě chtěla uklidnit, že podobný problém řeší spousta (možná většina) dospívajících dívek. Kolik ti je? Prsa mohou růst klidne az do 20ti, po nasazení antikoncepce nebo je muzes mirne zvetsit a vytvarovat vhodnym cvičením. Jestli jsi celkove hubena a vysportovaná, necekej, že budeš mít nejake balóny.. Menší prsa k takové postavě patří a dokonce vypadají přirozeně a pěkně. Rozhodne bych neřekla, že všichni mladi hledi jen na to, jak holka vypadá a jestli ma dostatecne velka prsa. Takovi blbci se najdou i mezi starsimi. Je to podle me urcite společností, ve ktere se pohybujes. Jestli te to povzbudí, koukni na nejake diskuze nebo ankety, kde muzi odpovidaji prave na otázku velikosti prsou u potencialnich partnerek.. Většinou si přečteš, že je jim to jedno nebo že mají raději menší. Mimochodem jsem si jista, že jsi krasna holka a mas spoustu jinych kvalit, jak fyzických, tak psychických. Můžeš mi věřit, že šťastný vztah najdeš, ať už s mladším nebo starším mužem :) Tohle je mozna trochu OT, ale jsem bisexualne orientovana a rozhodne to nejsou prsa, co me na zenach pritahuje nejvice a na cem by snad mel byt postaveny vztah.. většina muzu to ma urcite podobne. Měj se hezky a netrap se zbytečnostmi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]