Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na čem je lépe smažit rybu?

Od: rodic odpovědí: 11 změna:

Na másle a nebo na olivovém oleji?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Podle mne rozhodně na másle, je chutnější.

figurek*
hodnocení

2x

pstruha na másle. Kapra, sumce nebo platýze na oleji.

liska5
hodnocení

2x

Já všechno smažím na sádle. Poslední dobou též na přepuštěném másle. Jinak z olejů na smažení je nejlepší řepkový. Máslo bych dala až na hotovou porci.

cesmina*

Souhlasím ,taky používám to co vy.

hahanaj*
hodnocení

1x

Určitě na olivovém oleji a ke konci rozpustit kousek másla - bude chutná

olej

Olivový olej není vhodný na smažení. Na smažení je řepkový, v případě nutnosti slunečnicový.

hodnocení

1x

Ryby na másle, pouze fille, které je v trojobalu, mažím a to na oleji. Vánočího kapra smažím též na oleji.

hodnocení

1x

Lososa třeba smažíme nasucho. Je sám dost tučný. Pstruha na másle.

pb®
hodnocení

0x

Rybu nesmažit. Protože jinak zdravý pokrm znehodnotíte. Vitamín D a omega 3 se vylouhuje do oleje a v rybě nic nezůstane. Z toho důvody taky když kupujete konzervy, měl byste vybírat ty ve vlastní šťávě, nebo ty v oleji jíst i s tím olejem. Jakoukoliv rybu peču v troubě. Na sucho, jen osolit, okořenit a trochu pokapat olivovým olejem. Ještě se mi nestalo, že by ryba nechutnala.

liska5

A citrón...

mila2
hodnocení

0x

Na Vánoce smažím kapra na másle, dám na plotýnku velký kastrol od remosky, do toho dám kostku másla, rozehřeju, pokladu obaleného kapříka vedle sebe a smažím do zlatova, je to vonavé, chřupavé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]