Já všechno smažím na sádle. Poslední dobou též na přepuštěném másle. Jinak z olejů na smažení je nejlepší řepkový. Máslo bych dala až na hotovou porci.
Rybu nesmažit. Protože jinak zdravý pokrm znehodnotíte. Vitamín D a omega 3 se vylouhuje do oleje a v rybě nic nezůstane. Z toho důvody taky když kupujete konzervy, měl byste vybírat ty ve vlastní šťávě, nebo ty v oleji jíst i s tím olejem. Jakoukoliv rybu peču v troubě. Na sucho, jen osolit, okořenit a trochu pokapat olivovým olejem. Ještě se mi nestalo, že by ryba nechutnala.
Na Vánoce smažím kapra na másle, dám na plotýnku velký kastrol od remosky, do toho dám kostku másla, rozehřeju, pokladu obaleného kapříka vedle sebe a smažím do zlatova, je to vonavé, chřupavé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.