Nejste přihlášen/a.
Ať už makrelu peču a nebo smažím, tak je chuťově do hořka a má takovou štiplavou chuť. Kdysi dávno jsem ji měl u strýce a ta byla výborná, ale ten je již po smrti. Poradí někdo?
Ještě doplním, že jsem ji jen osolil.
Slyšela jsem, že u některých ryb by se měly vyndat před grilováním skřele, že právě to může způsobit hořkost. Možná mě nějaký rybář opraví, že to je nesmysl, ale na základě této rady ryby před grilováním takto připravuji. Nebo může hořkost způsobit žluč, která omylem maso potřísnila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.