Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Červená čočka nakyselo?

Od: nikolaaaa odpovědí: 5 změna:

Chci vařit čočku s párkem a volským okem. Mám ale jen červenou čočku. Bude to chutnat dobře místo klasické čočky nakyselo?

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

liska5
hodnocení

4x

Vařte v čočce bobkový list, namačkejte do ní stroužek česneku, přidejte majoránku a okyselte ji /s citem/ lákem od okurek. Solit až nakonec, jako všechny luštěniny. Dá se už od začátku zahustit lžicí lámané pohanky nebo ovesnými vločkami.

 

lidus*
hodnocení

2x

Chutná to dobře, je to velmi rychle uvařené ale mám raděj klasiku.


doplněno 16.04.19 20:54:

Nebude, klidně ji uvařte.

nokolaaa
hodnocení

Děkuji za odpověď a nebude ta čočka třeba sladká?

 

jezevec*
hodnocení

0x

Neboj se toho, jenom jí nesmíš předem namočit a myslet na to, že se vaří mnohem kratší dobu, než čočka černá, rychleji se rozvaří! Ale s párkem a volským okem bych se toho ¨nebál...

nikolaaa
hodnocení

Děkuji vám za pomoc. Už ji vařím. Díky

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]