Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menstruace a těhotenství

Od: zanda* odpovědí: 9 změna:
Ahoj, chci se zeptat jestli někdo z vás má zkušenost s tím, že otěhotněl během menstruace nebo někoho takového zná? A když už tak jaké byli první příznaky? Jsem jedna z těch které se to povedlo a šíleně mě bolí pořád hlava a cítím se jako bych měla chřipku. Slyšela jsem že to není možné, tak mě zajímá kdo s tím má taky zkušenost nebo někoho takového zná :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

m123*
hodnocení

2x

Už jsem to tu psala. Moje sestra nemohla dlouho otěhotnět a dr. ji poradila styk v době menstruace. Otěhotněla hned.

hodnocení

0x

To těhotenstvím nebude. Ostatně jste si jistá, že jste těhotná? Nedavno jste zde položila tento dotaz, tak se mi zdá, že si třeba jen něco namlouváte..

poradte.cz/...

doplněno 16.04.19 21:57:

14.4. jste měla během menstruace nechráněný pohlavní styk a dnes 16.4. jste měla pozitivní test? A bolí Vás hlava, což přisuzujete těhotenským potížím?

iz*
hodnocení

0x

Mám zkušenosti s bolestmi hlavy v těhotenství a určitě něco podobného zná spousta žen. Vám ale tyto zkušenosti k ničemu nebudou, protože u mě/nich pravděpodobně byla jiná příčina než u Vás.

Co říká Váš lékař?

hodnocení

0x

znám svou ženu co otěhotněla během menstruace nějaké otázky? *smich*

zanda*
hodnocení

Všude jsem slyšela že to nejde a že je to totální blbost:D a dnes pozitivní test nechápu to jak je to možné.

Smiřte se s tím, že existují "věci" , které nelze logicky vysvětlit.;)

hodnocení

0x

@zanda - Všude jsem slyšela že to nejde a že je to totální blbost
Kde "všude" ? Od zkušených kamarádek? A gynekologovi byste uvěřila?

Obecně platí, že těsně po menses je velmi malá pravděpodobnost početí, ale ... Typicky žena ovuluje 13 - 14 den po začátku menses (platí při pravidelném cyklu), ale je možná několikadenní odchylka nahoru i dolů..Délka menses je individuální, nejčastěji 4 - 7 dnů, ale mohou být i delší. Spermie vydrží v ženském pohlavním systému v kondici schopné oplodnění minimálně 3 dny, není vyjímkou až 5 dnů. Čili v souběhu delší menses, časnější ovulace a vytrvalé spermie je zde jistá pravděpodobnost.

gynweb.cz/...

floro*
hodnocení

0x
Nekde neco nehraje. 14. 4. jste mela nechraneny styk, 16. 4. vam vysel tehotensky test pozitivni? Je nekolik moznosti:
1. Bud si z nas delate srandu
2. Test vysel spatne, kupte si jine baleni a zopkujte
3. Otehotnela jste nekdy driv, protoze hormony na ktere test reaguje se vytvari nejdrive tak 3 tydny po poceti. Do te doby se embryo volne pohybuje ve vejcovodu a deloze nez se slouci se sliznici. Do te doby vase telo o nicem nevi.
Ale jinak ano, behem mentruace lze otehotnet.

hodnocení

0x

Dokonce při těhotenství můžete ještě nějakou dobu i mestruovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]