Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký krém pod oči?

Od: tynali* odpovědí: 8 změna:
Ahoj ženy nemáte některá z Vás vyzkoušený krém pod oči na váčky a kruhy a samozřejmě i vrásky!?Ale opravdu ,který pomáhá! Věková hranice 55+ děkuji za každou odpověď.Uvitam i cenu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tak jestli umíte nakupovat na AliExpressu, tak já mám několik vyzkoušených typů na opravdu dokonalou a vyzkoušenou kosmetiku. Právě vezu plnou tašku objednávek své kamarádce. Mně je teda už 70, ale nepoznala byste to. Kamarádce je 63 a chtěla také pro svou dceru. Ty samé produkty se prodávají u nás, ale mnohonásobně dráž. Opravdu, sama jsem si je našla k porovnání. Posílám Vám některé odkazy, ale nejsou všechny, to bych tady seděla dlouho. Posílám také foto některých krémů, které používám opravdu s úspěchem.

fr.aliexpress.com/...

fr.aliexpress.com/...

fr.aliexpress.com/...

fr.aliexpress.com/...

fr.aliexpress.com/...

Jaký krém pod oči?
Jaký krém pod oči? #2

A vrásky skoro nemám. Ty produkty jsou opravdu úžasné. A fungují.

tynali*
hodnocení

Moc děkuji na Ali chodím krémy vyhledam.Moc děkuji Vypadaj dobře.

To jsem ráda, že se Vám líbí. Určitě si objednejte, uvidíte, že neprohloupíte. A najdete další a další. Opravdu je z čeho si vybírat. :)

hodnocení

0x

Eucerin aquaporin activa oční krém.

prvni-lekarna.cz/...

*palec2*

tynali*

dekuji moc

hodnocení

0x

Dobry den, ja se vzdy vratim k tomuto notino.cz/...

tynali*

Děkuji vyzkouším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]