Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Dnes při menší tůře jsme požádali staršího pána přes plot jeho zahrady o doplnění vody do petky. S úsměvem nám vyhověl . Než přišel, okukovala jsem jeho zahradu a málem mě trefil šlak. Polovina zahrady posečená i s medvědím česnekem. Sekačka byla připravena na další sečení. Požádala jsem o pár lístků medvědího česneku. Pán zavolal manželku s vnučkou a přidali se ke mně a manželovi v trhání listů. Naplnit plátěnou tašku trvalo asi 10 minut. Těch pár lístků
váží skoro 1,5 kg.A teď otázka. Milí rádcové, prozradíte Vámi vyzkoušený recept na jakékoliv zpracování česneku?
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
dam®
0x
Obyčejně dávám tak jak je bez propláchnutí v porcích do sáčků přímo do mražáku a pak dle potřeby zmražené podrtím a použiju, kde třeba.
id
Děkuji všem za odpovědi
.Dnes bylo v kuchyni zeleno. Pesto, zamrazené kostky jsou hotovy, na snídani tvarohová pomazánka s čenekem a zbytek v lednici čeká na chroupání a velikonoční nádivku. To by mne nenapadlo přidat česnek ke kopřivám. Pozn. Před zpracováním se osprchovat listy musí. Sprcháč byl jak po okoupání horníka.
Pěkné velikonoce všem !
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma medvědí česnek
- Kde roste medvědí česnek
- Medvědí česnek na berounsku
- Toto není medvědí česnek?
- Medvědí česnek - žlutý květ?
- Medvědí česnek na Českolipsku a okolí
- Medvědí česnek se chystá kvést
- Medvědí česnek vysočina
- Medvědí česnek sušený
- Medvědí česnek-jak pěstovat?
- Medvědí česnek
- Medvědí česnek Praha
- Medvědí česnek - stopky
- Flíčky na medvědím česneku
- Medvědí česnek - protrhávat listy? seřezat?
- Kdy sklízet medvědí česnek?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]