Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je dobrý levný holící strojek?

Od: slaisa® odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,

omlouvám se, že Vás otravuji,ale chtěla jsem se Vás zeptat jestli prosím Vás nevíte o nějakém dobrém levném holícím strojku (v rozpětí 600 - 800 Kč max.) ideálně s led. indentifikátorem spíše na dobíjení?

Předem děkuji za odpověď.

doplněno 14.04.19 00:08:

Mám zájem o dámský holící strojek

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pro pána či dámu? Pro pána je nutno volit frézku/planžetu dle preferencí uživatele. Dotaz je nedoztatečný.
pi*

Ptá se žena, neupřesňuje, např. dárek, takže asi pro ní.

hodnocení

libor007®:Pro dámu

jabraka*
hodnocení

0x

Před lety jsem si koupil třífrézkový Philips ,pořád funguje,Ale vlastně je to už druhý,předtím jsem měl vibrační ruský,ani ten nemohu pomlouvat.Pak mi 8 let sloužil jeden třífrézkový,ovšem tehdy se pro Philips muselo hluboko do kapsy.Tento poslední před 6 lety stál kolem 3000 Kč.Samozřejmě aku.Ale takových třífrézkových včetně zastřihovače fousů je dnes na trhu řada,lepší kolem 1500 Kč,ale jsou i levnější i za 400Kč.Ovšem pro velmi dokonalé holení je ta žiletka důležitá také.

JABRAKA

berger*
hodnocení

0x

Život mě naučil,že si mohu koupit buď levný anebo dobrý holící strojek. Jednou za týden beru komplet hlavu kromě obočí a strojek mám po několika pokusech za necelé 3tkč. Teprve s ním jsem spokojen,levnější - to bylo jen trápení...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]