Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce

Od: kate* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, potřebuji antikoncepci jenže moje doktorka až do úterý neordinuje. Co mám dělat? V ordinaci je přítomna pouze sestra ale ta mi antikoncepci asi předepsat nemůže nebo ano?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pokud již užíváte hormonální antikoncepci a chodíte na pravidelné preventivní prohlídky, pak může napsat sestřička, jinak pokud s antikoncepcí chcete začít, musíte se objednat na vyšetření. znamylekar.cz/...

kate*
hodnocení

Stránku mi to nenašlo, ale beru už pravidelně. Tak děkuji moc za odpověď

hodnocení

0x

Za odkaz se omlouvám. Je to tam odpovězeno gynekoložkou.

:)

hodnocení

0x

Zavolejte do ordinace a zeptejte se, kdo vaši gynekoložku zastupuje - ten by vám měl předpis vystavit.

lucie*
hodnocení

0x

Ano jak už zaznělo,pokud jí berete pravidělně,vystaví Vám recept dle karty sestřička ,pokud teprve chcete brát antikoncepci ,tak tu Vám po domluvě předepíše doktor.

...odpovídáte,že už jí berete pravidělně,to jste si nikdy nevšimla kdo Vám dává recept*zmateny*?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]