Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva punčochových ponožek do kalhot

Od: dolulka odpovědí: 11 změna:

Dobrý den. Prosím na svatbu jako matka ženicha - k černým satenovým kalhotům a halence s dlouhým rukávem do růžova, ponožky do černých lodiček na klínku černé nebo světle hnědé? Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tělové, hladké, nelesklé - ale místo ponožek bych zvážila podkolenky, přece jen jsou delší.

dolulka
hodnocení

Buď teda zvolím šlapky nebo podkolenky, hlavně mě zajímá ta barva. Černé teda ne!

liska5
hodnocení

1x

No, černé né. Já bych volila podkolenky, jemné světebéžové. Existují i takové jemné ponožky, ale dáte nohu přes nohu a na kotníku ten rantl nebo až zářez... To ne.

dolulka
hodnocení

Ano, budu se snažit koupit něco jemně světle hnědé, béžové a podkolenky teda! Moje satenové kalhoty mají ještě dole rozparek, ponožky by byly nevhodné :D

iz*
hodnocení

1x

Já bych si k uvedené kombinaci vzala černé podkolenky. Světle hnědé by mohly působit dojmem, že jste naboso, což se podle mne na svatbu nehodí.

hodnocení

0x

Nikoliv ponožky, kupte si tzv. punčochové šlapky.
Noha bude vypadat lépe.

dolulka
hodnocení

Děkuji asi budou šapky vyhovovat

Šlapky - takové ty co jsou jen přes chodidlo a schované v botě? Myslím, že nahé nohy se na svatbu nehodí - ani pod kalhoty.

Ano, správně by to měly být delší tělové podkolenky. Ovšem dnes už jsou na svatbách k vidění tak roztodivné kreace, že je to nakonec každému jedno. Vzpomínám si, jak známá vdávala dceru, nechala si ušít šaty stejné barvy jako manželova košile, učesat drdol a rodiče od nastávajícího ženicha přišli - otec v krátkém tričku ze sekáče a v saku starém 20 let a matka v letních šatech a odrbaných pantoflích. Taktně to bylo přehlédnuto, ale prostě se to nehodilo.

dolulka
hodnocení

Děkuji moc, zvolím světle hnědé, béžové podkolenky. Jinak mám satenové černé kalhoty, růžovo béžovou halenku s dlouhým rukávem NOVOU :D a černé lodičky lakované na klínku a černo růžové psaníčko. Doplňky zvolím asi do jemně růžové nebo krémové, tu halenka obsahuje taky.

dolulka
09.04.19 08:49
hodnocení

Barva punčochových ponožek do kalhot
Barva punčochových ponožek do kalhot #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma punčochy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]