Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybočený palec-kůstka

Od: radecka27® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěla bych se poradit s těmi, co trpí na nohou výrustky-tzv. kostkou, jaké mají nejlepší zkušeností s koupí bot,popř. jejich značkou. Pro mne je koupě bot přímo traumatem. Boty při prvotním vyzkoušení, ač v odpoledních hodinách, kdy je už chodidlo unavené, sedí, ale jakmile je mám na nohou delší dobu, kůstka mě začně natolik pálit, že nemohu déle bolestí vydržet. Kupuji zásadně boty dražší, kožené, popř. textilní. Co s tím? Děkuji za každou radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Doporučil bych buď korekci vybočeného palce nějakým osvědčeným korektorem nebo pak operativní zákrok, jímž se vybočení napraví.

hodnocení

1x

Ortoped. Ten vám nohu prohlídne a předepíš kompenzační pomůcky přímo na míru a pojišťovna Vám to z části zaplatí.

damandys
hodnocení

0x

Chcete slyšet pravdu? Nechci Vás strašit, ale ve většině případů se to stále zhoršuje. Postupně začnete cítět bolest při každém kroku, na chodidlo nedošlápnete. Operace Vás pak nemine a často se to dělá za celkového uspání. Není to nic příjemného, několik týdnů s tím nemůžete chodit, jen ležet...

damandys
hodnocení

0x

Korekce na vbočený palec mohou být nápomocné na začátku, ale většinou je to jen dočasné řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]