Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špíčky u prsou

Od: janaklubova odpovědí: 27 změna:
Dobrý den,
nějaké rady, typy, zkušenosti jak bojovat se špíčkama u rukou(viz obrázek)? U oblečení na ramínkách je to dost nevzhledné. Hubená jsem dost, kdybych chtěla zhubnout už bych zmizela. Znáte teda nějaké dobré cviky na tyhle partie?
Děkuji

Špíčky u prsou

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nevím kolik vám je let,asi kolem 15-ti,ne?Vy jste ještě neviděla asi ,,špíčky,,že?;) Dle mého názoru jste velmi hubená až anorektická ale spíš mě zaráží,že se klidně vyfotíte s takovým bincem za zády.Ani můj syn když byl v pubertě neměl v pokoji všude po zemi věci,bych ho ,,přerazila vejpůl,,!:-D

lilien
Já nevím jestli jste v pohodě, ale tady se mluví o špičkách u prsou, a ne nějakém bordelu
72mona
Lilien - já nevím, jestli jste v pohodě, ale ta reakce je z 6.4.2019. M.

hodnocení

3x

Není to vytažená kůže? Když zvedneš ruce nad hlavu, tak se napne a určitě tam žádnou volnou kůži nemáš. Při povolení rukou se objeví. Pokud ji tam nechceš mít, budeš muset mít ruce stále nad hlavou. Omlouvám se, že to takhle píšu, ale zkoušela jsem to před zrcadlem a funguje to.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, skoro bych řekl, že tam žádné špíčky nemáte - je to normální kožní záhyb, který tam musí mít každý a bez něho by člověk pořádně nemohl zvednout ruce nad hlavu. Zkuste si to místo pořádně zmáčknout (podržet) druhou rukou a potom zkuste ruku zvednout - zjistíte, že to jde obtížně až bolestivě. Takže, je to "rezervní" kůže, ale nejsou to špíčky. Zdravím!

doplněno 06.04.19 23:09:

Jo jo, snad každý si najde na svém těle místo, se kterým je nespokojen. Jenže, někdy to nejde moc změnit, resp. má to důležitou funkci. Je to stejné, jako se zlobit, že když zavřu oči, tak přes víčka nic nevidím a ptát se, co s tím udělat.

etqet
hodnocení

2x

Toto není žádný ana pro fórum. Ty už naštěstí všude možně zakazují, je to hrozné, jak dnes internet a televize blbne mladým holkám hlavu a způsobuje jim psychické problémy, vyvolává v nich dojem, jak jsou tlusté a že nebudou úspěšné, dokud nebudou vypadat jako kostra. Nejlepší rada pro tebe - zajdi za dětským psychologem, myslím to úplně vážně, nemáš realistický náhled na lidské tělo a ztrácíš svůj život kvůli ničemu.

janaklubova
hodnocení

Vy se zamyslete trošku než něco řeknete. Vůbec očividně nevite o co mi jde a hned ze mě děláte anorektičku. Spíš z tohodle budu mít teď psychické problémy, že ze mě děláte anu. Nikde jsem nenapsala že jsem tlustá, to jsem si o sobě nikdy nemyslela, vždycky jsem byla taková hubenější. A kdybych byla ana, neřešila bych jak to zpevnit, ale rovnou bych přestala jíst.
Radši se tedy zamyslete vy nad sebou, děkuji.
Já jsem taky štíhlá, a tyhle křidýlka mám už od mimina. I když koukám, mám to víc než ty, jakoby fakt dvě rýhy. Asi s tím nic dělat nepůjde, někdo to tak zkrátka má.

hodnocení

2x

Lehké činky nebo petky a jedu...

Mj.

doplněno 06.04.19 13:30:

Ještě doplním, ty jsi hubená stejně tak, jako tato slečna.
Ona je sportovkyně a "špíčky" má také.
Moc se řešíš ;)

hodnocení

2x

Vy toho o anatomii moc nevíte, že?

fialka2
hodnocení

2x

Vy jste opravdu trochu směšná. Uměle si vytváříte problém, který není. Ta sportovkyně má ruce-svalstvo jako Vy. Raději než řešit špíčky by bylo dobré naučit se uklízet. Styděla bych se za takový binec a ještě si to fotit veřejně.

Vidím, že pro Vás jsou důležitější špíčky, nehty, ale ne prostředí kolem sebe. Zajímavé priority, ani se nedivím, že tolik mladých potřebuje pro zvládání běžného života pomoc psychiatrů, psychologů .

doplněno 13.04.19 19:14:

Mladá dívka mně přijde zcela normální, štíhlá. Nevidím problém. Než pozorovat 1/2 cm záhyb by bylo vhodnější trochu udržovat svůj pokoj v pořádku. Je to děvče a takový binec nemají ani kluci doma.

"Špíčky" vidí každý, binec jen někdo *smich*

joudic*
hodnocení

2x

V hubnuti to neni, to je jasne, trochu vysportovat s cinkami, zkuste to pilates, ja jako muz to delal denne tech 10min s tezkymi cinkami a uz po mesici byl videt velky rozdil, vy musite mit lehke cinky nebo male PETky, at vam nerostou ramena, ostatne slecna to sama rika. A nebo klasicky "motylek"na prsni svaly v posilce.

doplněno 13.04.19 10:05:

slecna uz tady samozrejme neprijde, pote co jste tu predvedli *bzum*

Určitě přijde, protože plavková sezona se blíží a ona se bude chtět těch špeků zbavit.

michalverner
hodnocení

2x
Máte špatnou velikost podprsenky.

jp
hodnocení

1x

Celý problém je , že máš moc nízko podprsenku, chce to jinou podprsenku i tílko, když to chceš zakrýt.

hodnocení

0x

Netuším, na co si stěžuješ.

hodnocení

0x

Kup si pořádnou sportovní podprsenku. Ta ti tak obepne hrudník, že všechno ostatní skryje.

Ty tvojé špíčky jsou naprosto normální a budeš si na ně muset zvyknout.

Podle fotky bys měla zyčít více jíst a ne hubnout.

A pokud umíš německy, tak ti můžu doporučit videa od Carolin Kebekus. Je to baba, která se s ničím nepáře. Formou legrace se vysmívá dnešním ideálům krásy a štíhlosti.

janaklubova
hodnocení

V tílku pro lepší představu
Špíčky u prsou #2

samosato*
hodnocení

0x
Kašli na to, co ti "radí" v tv a časopisech. Vypadáš úplně normálně jak máš.

hodnocení

0x

Žádné špičky na fotkách nevidím, jediné špičky tam máte na koncích nehtů.

ben®

maky - nikoliv špičky, ale špíčky (jako špeky).

07.04.19 09:01

:-D

elita
hodnocení

0x

Mně se Vaše špíčky líbí :)

evelin*
hodnocení

0x
Je asi zbytečné sem psát, že máš nádhernou postavu a ty ,,špíčky" snad ani neexistují, ale prostě si to neodpustím :D Existuje spoustu cviků zaměřených na tuto oblast, zkus pohledat na YouTube. Něco jako ,,how to reduce under arm fat". Tvoje postava je nadherna, ty urážky tady neber vážně. Pěkný den :)

hodnocení

0x

moc to řešíte, zrovna tyhle partie muže stejně nezajímají, říkám to narovinu, pro pány je hlavní otvor tam dole.

I když vám to muži takhle neřeknou, protože to nezapadne do běžné "taktiky" Nejde o to, jestli to taky tak vnímám, ale tak to prostě je;)

kami123
hodnocení

0x

Pokud by mi dal někdo tu fotku, ať najdu něco nevzhledného, tak bych nevěděl co odpovědět. Bordel v pokoji mám ještě větší.

Máš krásnou postavu, tak je to jen v tvé hlavě a neřeš to.

Edit:

Aha, datum založení 2019...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]