Nejste přihlášen/a.
Nějak tomu nerozumím, vnučka 9 let 143cm/30kg, podle mě vychrtlá a neustále řeší, že je tlustá a než v květnu pojede na školu v přírodě, musí nutně zhodit špeky. Nevím jaké? Mladé slečny se dnes neustále srovnávají s vychrtlinama a často to vede k poruchám příjmu potravy. Jste ještě děcko, rostete, vůbec to neřešte.
tohle je tezke bez foto, vzhledem k veku samozrejme jen primo pas v uplejsim tricku, pokud jste to primo vy (jestli ano, hezky pisete cesky), kazdy ma jinou postavu a je mozne, ze se tuk uklada vice dole. U deti se to samozrejme spravi casem pokud se neladuje chipsy, cokoladou a sladkostmi. Urcite maminky tady maji nejakou predstavu a mohou odpovedet lepe bez foto, ja kouknu na foto, a vidim ze je dobre nakrmeno a nebo, ze je to naprosto v poradku Stejne dieta ve vyvinu je blbost, ale mala uprava jidelnicku (mene sladkosti) nebo porce je v poradku. Moje partnerka ma 150cm, za 5 let ji bude 30, velky hrudnik diky vaze, ma cca 45kg a je teda dost oplacana, ze bych byl radeji, kdyby to slo trochu dolu
Nemlsat, sportovat! To bude ještě takové to dětské bříško. Měla by se vytáhnout. Podívejte se na rodiče a ještě víc na prarodiče. Jestli jsou tam tendence ke kulatosti, tak se dívka musí učit jíst s mírou a zdravě. Ten pohyb je moc důležitý! A začít hned. A nezapomenout na časté pití. Vodu, žádnou colu.
Nic neřešit, já jsem měla ve 14 157 cm a 57 kilo, smáli se mi, že jsem tlustá, v 18 jsem měla 165 a 56 kilo, nikdo se mi nesmál a najednou jsem byla kočka. Stačí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.