Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké máte zkušenosti s Norethisteronem?

Od: simonka odpovědí: 1 změna:

Mile dámy jsem naprosto zdravá, gynekolog mě vyšetřil, ale mám extrémně silné menstruační krvácení. Nejsem ani po porodu, nemám cystu atd, možná to může být hormonální nerovnováha. Zatím se na nic nepřišlo. Lékař zvažuje Norethisteron, a chci se zeptat komu to opravdu pomohlo na zmírnění krvácení? Nebo tento preparát úplně zastaví? Měli jste někdo naopak negativní zkušenost s vedlejšími účinky? Nikdy jsem hormonální antikoncepci nebrala. Cyklus mám naprosto pravidelný, bolesti nemám. Menses byl silný vždy, s věkem jen zesílil. Lékaři se do HA nechce, protože bych pochopitelně neměla možnost otěhotnění. Dostala jsem přípravek,tablety, Pamba, ten mi zabírá, když ho vezmu v malé dávce, tak krvácení velmi zmírní či pozastaví, po ukončení působení se mi zdá ale krvácení naopak ještě silnější. Má někdo zkušenost jak dávkovat Pambu? Bere ji někdo na tento problém? Všechny rady, které jsou na webech, bylinky, vitamín C atd. jsem neúspěšně zkoušela, léčila jsem se i čínskou medicínou atd atd. PROSÍM,pište jen kdo má vlastní konkrétní zkušenost s těmito preparáty. Děkuji moc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Simonko, jestli Vám jde o zdraví (a v budoucnu o zdravé děti), nikdy neriskujte sháněním cizích zkušeností s léky. Případné pochybnosti konzultujte s lékaři (prostřednictvím své zdravotní pojišťovny si můžete nechat doporučit dalšího lékaře).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]