Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záhada hmotnosti

Od: hmm odpovědí: 4 změna:
Začala jsem se snažit hubnout a spokojeně zjišťuji, že zimní špeky postupně mizí, ale váha se nehýbe! Jak je to možné, když na pohled evidentně už měsíc vizuálně hubnu, digiváha je přesná, ale moje hmotnost v kg se zatím nesnižuje *nevi*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Asi nabíráte svaly a ty jsou těžší.

liska5
hodnocení

3x

Ono je lepší měřit si obvody. Pas, stehna, atd. Důležité je jak se cítíte, jak vypadáte a jestli se vejdete do riflí.:-D Hodně dělá voda v těle. S cyklem ženy kolísá. I fáze měsíce má vliv. Když měsíc couvá, líp se shazuje. Važte se méně často, spoléhejte na to, co pro hubnutí děláte.

hmm
hodnocení

No právě pas a boky jsou viditelně menší, džíny obleču ty co vloni ne, cítím se fit, tělo je pevnější, jen ta váha se nesnižuje, doufala jsem min. -5kg a zatím je to bída, až po aktivním dnešku jen cca půl kg, čili slabý náznak snahy *ee*
lmgify

Váha není důležitá. Podstatné je, co ji tvoří - jestli svaly nebo sádlem obalené vnitřní orgány.

Obrázek odsud:

Záhada hmotnosti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]