Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokreslené obočí a voda

Od: emilyy odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
mám zde na Vás jednu otázku. Jsem blondýna a tudíž moje obočí prakticky neexsituje. Jenže jsem už v tom stádiu, že mi vadí ho nemít dokreslené(kromě toho když jsem doma). Takže když jdeme např. na bazén, citím se né moc sebevědomě. A chci se zeptat, zda nevíte o nějaké pomádě/tužce, která se ve vodě nesmaže? Protože barvy od kosmetičky vydrží max 4 dny.
Děkuji za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

6x

Nechte si obočí za 2500,- Kč vytetovat nebo vyvláskovat a máte na dva roky vystaráno.

joudic*

vytetovane oboci nebo prehnane nakreslene = pro me jako pro muze naprosta ignorace zeny jako mozne partnerky, je to razem jen kolemjdouci a podobne to maji i kamaradi

nicoll012
hodnocení

Tak to bych neudělala ani za nic, raději být bez :D

hodnocení

4x

1. Voděodolná tužka na obočí: notino.cz/...

2. Voděodolný gel na obočí: notino.cz/...

*palec2*

nicoll012
27.03.19 20:20
hodnocení

Díky :)

floro*
hodnocení

1x
Zajdete ke kosmeticce, ona vam oboci dobarvi. Podobne jako se barvi vlasy

m123*
hodnocení

0x

Já používám barvu na vlasy. Cca na 10 minut nanesu a stačí 2x do měsíce.

simonka
hodnocení

0x

koupit lepsi barvu na oboci a nechat ji hodne dlouho.|Napr.Refectocil.jinak permanent oboci se da udelat i nenapadne,lip nekam na kliniku plast.chirurgie nez do salonu,a cist reference.pozn.:vodeodolne tuzce bych neverila,podle mne se rozmaze vsechno,staci neopatrny pohyb a rozmazete se

evelin*
hodnocení

0x
Zkus zauvažovat o microbladingu. Ušetříš si spoustu prace s dokreslováním obočí jednou provždy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]