Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menstruace se nechce dostavit

Od: annie* odpovědí: 6 změna:

Zdravím ženy,

potřebovala bych se nechat poradit. Menstruaci dostávám kolem 18. a 19. každý měsíc, ale dneska je už 20. a stále nic. Trošku mě to trápí, myslíte, že je to normální? Mám přítele, se kterým se občas vzájemně uspokojujeme, ale zatím jsme spolu ještě nespali. Nikdy bych nečekala, že se na to zeptám, ale může se z toho otěhotnět? Dále jsem byla před 2 týdny docela hodně nemocná a vůbec teď mám takové chřipkové období, kdy jsem nemocná skoro každou chvíli, myslíte, že to má na to také vliv? Vím, že můj dotaz možná zní směšně, třeba to nic není, ale pro jistotu se radši ptám. Díky všem za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To asi menstruaci špatně sleduješ. Protože menstruační cyklus je 28 +/- 7 dní.

Takže se sice můžeš vejít do pravidelného cyklu 30dní, ovšem v tom případě jsi zapomněla, že únor má 28 dní, proto menses dostaneš nejspíš 20. - 21. března. A je lepší počítat odstup mezi počátky menstruace, než podle data, což může být značně nepřesné.

annie*
hodnocení

Já jsem ale hlava děravá, vůbec mi to nedošlo. Děkuji za odpověď.

hodnocení

0x

Chřipka a viróza může váš cyklus ovlivnit. Jestli máte na mysli vzájemné uspokojování rukou, tak tímto způsobem ještě nikdo neotěhotněl. Nedostavíli se menzes do dvou týdnů, nebude to od nachlazení, ale může jít o poruchu, kterou vyřeší pouze lékař.

annie*
hodnocení

Ano, ano rukou. To jste mě uklidnila, moc děkuji za odpověď.

hodnocení

0x

Říká se, že "ruka neudělá kluka", případně že "hubička nedělá Kubíčka".

I když výjimky existují, je to něco přes 2000 let, kdy jistá Marie ani tu ruku nepotřebovala ;).

joudic*
hodnocení

0x

stahnete si nejakou appku na monitorovani periody a mate klid, nektere jsou i pekne a ergonomicke

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]