Nejste přihlášen/a.
Znáte to přísloví: Matka je vždy jistá, ale o otci jsou vždy pochybnosti! Kolikrát je otcem ten, co ho vychová a ne ten, co ho udělá...
Asi je malá pravděpodobnost, že to nebude manžela, alespoň máte ponaučení do dalšího života, že zanášet se nevyplácí! Ale jak říká další přísloví, že každý ráj má svého hada, tak je to i ve vašem manželství!
Nenervujte se, krok zpět nelze. Budoucí mamka potřebuje být v pohodě. Když už se stalo, tak chybu vidím v tom, že si o tomto povídáte s lékařem. Sestřička také není hluchá, navíc nevíte co si připíše lékař do karty a takové novinky se roznesou velmi rychle.
Mlčte a těšte se na mimčo. Tisíckrát si opakujte, že dítě je manželovo a pak tomu i uvěříte. Nikdy v životě nevypuste z pusu byť jen podezření před sebou a před nikým jiným. Tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou. A v budoucnu žádné testy. I takto by se to manžel mohl dozvědět, lidé jsou zlí.
Dobrý den. Pokud chcete mít jistotu, tak po narození děcka provést testy otcovství. Jinak jistotu mít nebudete nikdy. Neodsuzuji, ale je mi líto Vašeho manžela, pokud bude vychovávat děcko v přesvědčení, že je jeho a v budoucnu by se měl dozvědět, že to tak třeba není. To by pro něho byla hodně bolestivá rána asi. Ne každý je schopen vstřebat takovéto věci. Doufejte, že je dítě jeho a že Váš "úlet" nebude mít až takové fatální následky. Se svým svědomím se musíte vypořádat sama.
Uužírám se myšlenkama, že dítě nebude manželovo. Ano vím, měla jsem nad tím přemýšlet dřív, než jsem něco takového udělala. Tak jsem se chtěla zeptat, zda mi nenapíše někdo se stejným problémem,nebo nejlépe nějaký lékař (gynekolog), který by mi mohl přibližně říci jaká může být pravděpodobnost , že dítě nebude manželovo. Jinak děkuji za odpověď.
No určitá pravděpodobnost tam bude vždy, asi by bylo nejlepší si po narození udělat testy. Budete mít klid. Takhle vás to bude užírat celý život.
Já vás neodsuzuju. V životě se stávají věci...
Ostatně znáte ten vtip?
Ježíš končí kázání u odsouzené ženy : Kdo z vás je bez hříchu, ať první hodí po ní kamenem ...otočí se a odchází. Najednou rána a auuu...otočí se a praví..Ale mami!
A vy si myslíte, že zde na poradně jsou zástupy ne zrovna počestných žen, které spí s jiným, když s manželem plánují dítě? To asi těžko, že. Taky dost nechápu, že si nepíšete datum menstruace, když neberete antikoncepci a plánujete otěhotnět. To byste měla mít sakra rozsáhlý menstruační kalendář včetně bazálních teplot a dnů ovulace. No co už, dítě porodíte, manželovi nic neřeknete a po porodu si necháte tajně udělat genetické testy. Buď bude dítě manželovo nebo ne a vy budete vědět, na čem jste. Stejně vás jen sžírá nejistota. Jo a bacha na krevní skupinu, ta je prevít a taky krev fakt není voda, vidím to u svých dětí. Dost se toho dědí, třeba i chování (náchylnost k psychickým chorobám), tak snad jste spala s tím správným.
Nechtěla bych být mužem, co se mu žena peleší a on pak vychovává a platí na kukačku, nebo třeba ani neví, že někde nějaké dítě má a přitom by ho chtěl a jiné nemá.
Nemohu se v tom vyznat. Přikláněla bych se k tomu, že otec je manžel, ale těch případných tatínků tam asi bylo víc:
1) s MANŽELEM jsme se rozhodli pokoušet o dítě
2) PŘÍTEL do mě někdy ejakuloval i dvakrát za den
3) a k tomu se tam někde 20. 11. nachomýtnul ještě někdo třetí, kdo si taky zalegračil a malér je na světě.
Měla byste si zapisovat menstruační dny, viděla byste, jaké období jste kolem toho 20. 11. měla a jak velká byla šance k otěhotnění.
Nemám skleněnou kouli, ale toho třetího, náhodného, bych vyloučila. Otcem děcka bude nejspíš buď MANŽEL nebo PŘÍTEL.
Mějte děcko rádi, těšte se na ně, vždyť o něj hodně stojíte. A jestli Vám to pomůže, dejte mu udělat testy. Jaga.
Taky jsem si všimla - manžel, pak přítel, pak někdo třetí. Něco tu nehraje. Možná tazatelka má přítele, který není manžel, možná přítel a manžel je jeden a tentýž a možná si tady někdo vymýšlí. Tyhle dotazy - s kým jsem těhotná?- se tady nějak opakují. Sakra jak to máme vědět, my jsme u toho nebyli. Za mne je to 50 na 50. Když jsou ve hře dva chlapi. Každopádně chudák ten, který vychovává kukačku od své nevěrnice.
Zdravím. Vztahu rozhodně neprospěje, když půjdete s pravdou ven. Ale v budoucnu mohou nastat situace, kdy bude potřeba např. dítěti narychlo dát krev, nebo půjde o nějakou dědičnou záležitost..., a v takovém případě by bylo dobré vědět, kdo je biologický otec. Takže já sama pro sebe bych ty testy udělat nechala. A pokud "to tak má být", bude dítě manželovo a vy budete mít klid. Jistota je vždycky lepší, než nejistota. Ida
No já nevím kdy jsem měla poslední menstruaci, nezapisuje si to..ale vím, že jsem si dělala podobné testy a vypočítavála jsem si to z data porodu nebo z data stáří plodu a na 20.11. to nevycházelo. Podle délky stáří, když si to tedy odečtu , tak to vychází na 14.11. , ale prý se připočítavají ještě dva týdny tuším?
Ono je to nakonec jedno - tomu jakkoli vypočtenému termínu porodu se marně neříká "pravděpodobný". Pokud budete chtít jistotu, pak jedině test, až bude dítě na světě.
Ja nechápu, proč si nepíšete 1. den menstruace. Já si to psala vždycky. Navíc každý gynekolog se na to vždycky ptá. Ptá se i na to, jestli je menstruace pravidelná. A podle poslední menstruace předpokládám, kdy bude další.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.