Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce vs trvalé minimální krvácení

Od: ovecka* odpovědí: 2 změna:

dobrý den, začala jsem brát antikoncepci lindynette 20 v první den menstruačního cyklu, nyní jsem dobrala jedno plátíčko a po celou dobu brání plátička mám občasné úplně minimální krvácení spolu s výtokem, nyní mám 7 denní pauzu a očekávám menstruaci, klasická menstruace se ale ještě pořád nedostavuje a místo toho pořád krvácím jen jemně, včera malinko a dnes zase nic. čím to je a co to může být? *nevi* mám stále problémy s močovými cestami, už jsem byla několikrát na vyšetřeních i u gynekologa a pořád jsem nic nevyřešila, už mě to nebaví a ani nevím zda je v mém případě HA opravdu spolehlivá...*zed*

pokud Vás něco napadá tak děkuji za příspěvky

hezký den*slunce*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

0x

Nevyřešíte to jinak než že zase zajdete za gynekologem, někdy trvá déle než se najde vhodná antikoncepce, na každého totiž působí jinak, jsou dívky, které ji nesnesou vůbec. Pokud máš problémy s močovými cestami, doporučuji nějakou dobu brát urinal, opravdu pomáhá a koupí se běžně v lékárně, hodně pít a dávat si pozor na prochladnutí.

lm®

Já bych to spolu nespojovala.Tělo si na HA zvyká až 3 měsíce,výkyvy a nepravidelnost menstruace v jsou docela časté v této době.Pokud jde o problém s močovými cestami mám osobní výbornou zkušenost s bobulkami (v lékárně) z extraktu z brusinek.Vše bude dobré ,poddá se to,věřte tomu.Také stres totiž neblaze působí na potíže s moč.cestami.Tak hlavu vzhůru.:)Lenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma lindynette 20

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]