Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač na okna

Od: ruze® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den. Máte někdo nějaké zkušenosti s vysavačem na okna ,myšleno na mytí oken.Známá ho má a chválí si ho.Začínám uvažovat o jeho koupi,dívala jsem se zatím jen na zn.Leifheit. Samozřejmě nejdříve umyju žaluzie a rámy a nakonec skla. Máme zasklenou lodžii,tak na ty velké skleněné plochy by to možná bylo super.Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Manželka si vymyslela právě ten Leiheit - no a hádejte, kdo s tím myje okna? *smich*

Ale je pravda, že proti dřívějšku, kdy jsem okna myl, pak leštil, tohle je super - žádné leštění, prostě pošlmudlat tím ,,mopem´´ cu u toho byl, pak se to jen stáhne vysavačem a je hotovo. Za mě velmi dobrá investice

pb®
hodnocení

3x
Mám Leifheit a je dobrý, ale pořád je to jen stěrka, jen s tou výhodou, že setřená voda nekape a nemusíte jí nikde lovit do hadru, ale odsaje se.

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Já mám 3 roky Viledu a jsem nadšená. Můžu umýt naráz všechna okna v patře, je to fofr, nikde nestéká špinavá voda a nebolí ruce. Ida

hodnocení

2x

tchýně je taky spokojená - kärcher... manželka si to půjčuje na sezónní úklidy

hodnocení

1x
JÁ zkoušel vysávat s vysavačem na mokré čištění a patřičnou hubicí na sklo. Asi tak - švédská utěrka + stěrka stojí tak 50kč a udělá to stejně. Řešit další krám+nabití předem a časem i výměnu baterie rád oželím.

hodnocení

1x

Podívejte zde, už jsem odpovídal s dalšími...zkušenosti pořád platí...

hodnocení

Všem děkuji za zkušenosti,jdu si objednat tedy ten Leifheit.

jabraka*

Mnohem lepší vyhlídky má tento čistič od Kärcheru eva.cz/...

JABRAKA

Vyhlídky v čem? Ten Karcher jsem taky zkoušel a přišel mi lautr stejný...

zena*
hodnocení

0x

Na " lidl shop" mají taky tyto vysavače ale mnohem levnější a stejně praktické !

A s lidlshopem mám dobrou zkušenost s reklamací - po roce jim pošlete zdarma vadný kus přes PPL a oni pošlou nový... po dalším roce už ani ten opět vadný nechtějí a pošlou opět nový...

Jenomže proč řešit každý rok reklamaci a měsíc čekat na nový kus...? Zrovna, když to chci použít...

LIDL je dobrý obchod a občas tam něco koupím. Ale věci do kuchyně, zvláště elektroniku a mechanické blbosti už jsem tolikrát reklamoval, že už tam raději tento sortiment nenakupuji.

zena*

Tak tomu bych neříkala špatná zkušenost, když po roce dostanete zdarma nový. Ale díky za radu, zatím funguje dobře a kdyžtak vyměním :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]