Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Máte někdo nějaké zkušenosti s vysavačem na okna ,myšleno na mytí oken.Známá ho má a chválí si ho.Začínám uvažovat o jeho koupi,dívala jsem se zatím jen na zn.Leifheit. Samozřejmě nejdříve umyju žaluzie a rámy a nakonec skla. Máme zasklenou lodžii,tak na ty velké skleněné plochy by to možná bylo super.Děkuji.
A s lidlshopem mám dobrou zkušenost s reklamací - po roce jim pošlete zdarma vadný kus přes PPL a oni pošlou nový... po dalším roce už ani ten opět vadný nechtějí a pošlou opět nový...
Jenomže proč řešit každý rok reklamaci a měsíc čekat na nový kus...? Zrovna, když to chci použít...
LIDL je dobrý obchod a občas tam něco koupím. Ale věci do kuchyně, zvláště elektroniku a mechanické blbosti už jsem tolikrát reklamoval, že už tam raději tento sortiment nenakupuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.