Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl bych se zeptat. Měli jsme s přítelkyní sex a dost ji bolelo břicho a když jsem ho "vyndal", tak jsem na něm měl takovou černou hmotu, lepkavou. Nevíte co by to mohlo být? Trochu se bojím, aby ji něco nebylo. Děkuji za odpověď a prosím bez debilních komentářů ![]()
14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
wamp®
3x
Ahoj.
Napadá mě,že by to mohla být stará,sražená krev.
Přítelkyně by měla ihned navštívit gynekologa.
Potratila,mimoděložní těhotenství?![*nevi* *nevi*]()
Napadá mě,že by to mohla být stará,sražená krev.
Přítelkyně by měla ihned navštívit gynekologa.
Potratila,mimoděložní těhotenství?
vilik*
Možná tazatel myslí, že 20+ už má po sezóně.
Pokud nepoužívá jeho partnerka dildo z černého uhlí, fakt se divím, že sama nešla k doktorovi.
Pokud nepoužívá jeho partnerka dildo z černého uhlí, fakt se divím, že sama nešla k doktorovi.
wamp®
Odpověděl jsi totální hovadinu !
Co má být,že je jí přes 20?
To jako nemohla prodělat samovolný potrat,nebo nemůže být mimoděložně těhotná?
Jenom,aby jsi se nedivil...
Je to dospělá žena a nebuď si jistý,že když bere dejme tomu antikoncepci,že nemůže otěhotnět.
MŮŽE !
Co má být,že je jí přes 20?
To jako nemohla prodělat samovolný potrat,nebo nemůže být mimoděložně těhotná?
Jenom,aby jsi se nedivil...
Je to dospělá žena a nebuď si jistý,že když bere dejme tomu antikoncepci,že nemůže otěhotnět.
MŮŽE !
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]