Nejste přihlášen/a.
@kristyna - Vím že bych měla jít k doktorce ale já se bojím.
Další dospělá žena s reakcemi batolete - promiňte. Hlavně že víte, co byste měla - tak to udělejte.
Zdravím. Přestaňte se bát a k doktorovi jděte, ať něco nepodceníte. Pokud bolestí brečíte, pak to neodkládejte. Pokud by se i našel nějaký zdravotní problém, tak je třeba ho začít řešit co nejdříve. Tak se toho opravdu nebojte.
Zdraví máte jen jedno, tak se nebojte starat se o něj. Ty stresy Vám ubližují víc, než návštěva lékaře a řešení problému s ním, veřte tomu!
Dobrý den, k té lékařce si skočte - možná Vám "najde" i těhotenství (a to bude ta příčina). Zdravím!
jedubabicka - máte pravdu, že tu zmínku o délce trvání problému jsem přehlédl.
kristyna - musíte se prostě překonat a řešit to. Možná je to nějaký hormonální problém a to lékařská věda zvládne. Doma či na internetu to nevyřešíte.
Zřejmě jde o nějakou hormonální dysbalanci a bylo by na místě, aby vám lékař nabral krev na hladinu hormonů a začala jste to řešit. Tyhle problémy se řeší tabletkama, nemusíte mít strach ze žádných hororů. Ale nechápu, že to sama neřešíte už pro svůj klid. Odkládáním nic nevyřešíte.
Právě proto je potřeba problémy řešit. Je to jedno s druhým a nepřestávající bolest prsou ničemu nepřidá, naopak. Jak tu již bylo psáno, může jít jen o hormonální nerovnováhu. Lékařka Vás vyšetří, nasadí potřebné léky, prsa přestanou bolet, Vy začnete žít normálně a vrátí se i nálada a chuť pořešit i ostatní věci, které Vás trápí Seberte odvahu a k doktorce zajděte, držím palce
Zdravím. Snažím se vás pochopit. Prsa jsou intimní záležitost, a je nám nepříjemné jít s nimi k lékaři. Navíc máte špatný pocit z toho, že dostanete vyhubováno, že přicházíte k po tak dlouhé době. Ale jelikož je vám už 25 let, žádný doktor si, myslím, nedovolí vám nadávat. Nejste malé dítě, které by měl vychovávat. Navíc zcela jistě nejste taková sama. Víte kolik takových bojácných pacientek každý doktor denně léčí? Radila bych, abyste nad tím přestala mudrovat, rozhodla se a hned šla na vyšetření. Mohla jste to mít nějaký banální zánětek mléčné žlázy, který by vyřešila krabička antibiotik. Jenomže teť se vám to zhoršuje a samo to určitě nepřejde. Takže vyšetření se stejně nevyhnete. Čím víc to budete oddalovat, tím déle budete nervózní a tím hůř se budete cítit. Všichni to tu s vámi myslíme dobře. Nejlépe teť hned se na vyšetření. objednejte. Ida.
Chápu, že se Vám tam nechce a je Vám to blbý, ale k doktorovi fakt už musíte. Bolest prsou může být velká u těhotenství, každý měsíc u PMS, v době menstruace.. Pokud jste třeba přibrala a prsa trochu narostla, tak může být i citlivá pokožka, která se vytahuje. Ale toto všechno není nic, co by se nedalo překousnout. Můžete tam mít nějaký zánět. Tak šup šup k doktorovi. Aspoň pak budete mít klid a budete vědět od čeho to je.
A co podprsenka? Máte správnou velikost, nestlačuje prsa někde? Nosíte ji i v noci? Nějakou pohodlnou bez kostic. Mě prsa bolela na začátku druhého těhotenství, nemohla jsem kvůli tomu spát. Pomohlo až nošení podprsenky i na noc. A od té doby, i když nijak obrovská prsa nemám, se bez podprsenky nevyspím.
Ahoj,se štítnou žlázou se neléčíš? Měla jsem před lety podobný problém.Často mě bolely prsa,před menstrucí to bylo nejhorší,tu jsem měla také velmi nepravidelnou.Zašla jsem lékaři a po odběru krve zjistil,že mám problém se štítnou žlázou (produkovala málo hormonu) Předepsal mi tabletky na štítnou žlázu a po čase se mi menstruace ustálila a bolest prsou zmenšila.Teď mám menstruci pravidelnou a prsa trochu bolí před menstruací.Doporučuji návštěvu lékaře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.