My jsme jedli na Kapverdských ostrovech jejich specialitu, která nám tak chutnala, že jsme si vyžádali recept. Takže : Na tuku osmahni nasekanou cibulku, přihoď tuňáka a kolečka kapie, prohřej, přisyp cizrnu, sůl, pepř. Jednoduchý a zatraceně dobrý!
Cizrna je římský hrách. Tzn.,že je to luštěnina. Je velice dobrá,má oříškovou chuť. --- Ohřejte si ji na kousku másla na pánvičce.K ní si dejte volské oko a nějakou tu zeleninku. To je ten nejjednodušší recept na cizrnu z plechovky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.