Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyrábí firmy dzemy bez cukru

Od: karlajk odpovědí: 8 změna:
Dobry den, koukala jsem na jeden eshop kvasnickadzemy, narazila jsem na jejich 100% ovocné dzemy bez cukru ani ovocné šťávy, pouze borůvky (u boruvkoveho dzemu) a jablečný pektin. Jak to dokážou vyrobit, když cukr přece konzervuje a zabraňuje tomu aby to zplesnivelo? *nevi* *zmateny*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná podobně jimejinak.cz/...

nebo takto rybizak.cz/...

Složení neuvádějí?

hodnocení

0x

2x jsem takový koupila a brzo se zkazil, i když byl v lednici

U podobných výrobků se nepočítá se skladováním, ale s rychlou spotřebou.

no to je pravda, ale já to nesnídá každý den, teď se mi dokonce zkazil za 6 neděl i ten sladký, který údajně byl za 100%niho ovoce. Zlaté držemy našich babiček, vydržely

hodnocení

0x

Buď používají jiné konzervanty nebo se smíří s krátkou životností.

jabraka*
hodnocení

0x

V každém ovoci je obsažen ovocný cukr,tedy glukoza,či fruktoza".Bez cukru" znamená bez přidaného cukru - sacharozy.Existuje mnoho organických látek,se sladkou chutí,které hlavně nepřidávají obávané kalorie.Takže konzervárny mají na výběr.Na výběr mají i v konzervačních přísadách.Takže trvanlivost produktu je zachována.

JABRAKA

hodnocení

0x

Dělám si dia džemy sama doma, místo cukru přidávám Želírovací cukr vhodný pro diabetiky. Je s fruktózou. Každoročně dělám jahodový a višňový. Loni byla spousta ovoce, zkusila jsem i z broskví a pak z rynglí. To byla dobrota!

Džemy dávám do menších skleniček (od majolky), po otevření uchovávám v ledničce. Nikdy se mi žádný nezkazil.

Při průmyslové výrobě to bude stejné, řepný cukr se nahradí tou fruktózou. Jaga.

Jak vyrábí firmy dzemy bez cukru

Já dělám džemy se Stévií je to želírovací cukr...mají ho v létě v Kauflandu,nebo ve zdravé výživě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]