Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmrazení sojového jogurtu?

Od: lee* odpovědí: 3 změna:

Nezkousel někdo zmrazit jogurt, ideálně sojový "jogurt"? Nemohu mléčné výrobky, kupuji si tedy náhražky od Alpro (a docela mi chutnají), ale kelímek jogurtu u nás stojí 69kč a v Německu běžně za 1,49, což je necelých 40kč, někdy i levněji. Na hranice to mám ca 100km, tedy to není na časté nákupy, tak mě napadlo jogurt zmrazit. Jenže už jsem to nestihla vyzkoušet *zmateny* a zrovna zítra budu mít možnost nákupu, tak si říkám, zda to riskovat a nebo ne *nevi* Jinak mě tedy fascinuje, jak je možné prodávat totožný výrobek za poloviční cenu, než u nás *co* Vydělávat na lidech, co mají zdravotní problém a nic jiného jim nezbývá.. a to už vůbec nemluvím o šíři sortimentu a o tom, že tam to seženu v kdejaké prd@li, která má 5000 obyvatel. U nás na stejně malém městě neseženu nic *ticho*

Edit: Tedy je mi jasné, že zmrzne, ale jde mi o to, zda po rozmražení bude nějak normálně použitelný - jako dresing, samotný k snídani... Či se to srazí nebo tak něco

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

4x
Výrobky tohoto typu zmražení nesnášejí. Stejně jako vařené brambory, rýže, těstoviny, všechno, co obsahuje hodně vody. Úplně to ztratí konzistenci a po rozmražení se to rozsype do nechutného bláta. Je fakt, že mě ještě nenapadlo mrazit jogurt, ale tak nějak to odhaduju. Na druhé straně zelenina i houby se zmrazit dají, tak nevím. Možná proto, že se v tomto případě jedná o buněčnou vodu. Nejlíp vyzkoušet.

hodnocení

2x

Jogurt zmrazit jde ale to co chcete není jogurt je to jen ...Nazývejte věci tak jak se mají nazývat .Jogurt jako mléčný výrobek,to co není z kravsklého či jiného mléka= není jogurt!

hodnocení

0x

Nedají se zmrazit, stejně jako omáčka, která se pak musí za varu rozšlehat. Ale všimněte si, jak dlouhé jsou doby spotřeby. Hodně dlouhé. Vyberte vřdycky ten s nejdelší dobou spotřeby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]