Nejste přihlášen/a.
Nezkousel někdo zmrazit jogurt, ideálně sojový "jogurt"? Nemohu mléčné výrobky, kupuji si tedy náhražky od Alpro (a docela mi chutnají), ale kelímek jogurtu u nás stojí 69kč a v Německu běžně za 1,49, což je necelých 40kč, někdy i levněji. Na hranice to mám ca 100km, tedy to není na časté nákupy, tak mě napadlo jogurt zmrazit. Jenže už jsem to nestihla vyzkoušet a zrovna zítra budu mít možnost nákupu, tak si říkám, zda to riskovat a nebo ne
Jinak mě tedy fascinuje, jak je možné prodávat totožný výrobek za poloviční cenu, než u nás
Vydělávat na lidech, co mají zdravotní problém a nic jiného jim nezbývá.. a to už vůbec nemluvím o šíři sortimentu a o tom, že tam to seženu v kdejaké prd@li, která má 5000 obyvatel. U nás na stejně malém městě neseženu nic
Edit: Tedy je mi jasné, že zmrzne, ale jde mi o to, zda po rozmražení bude nějak normálně použitelný - jako dresing, samotný k snídani... Či se to srazí nebo tak něco
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.