Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach po spáleném jídle

Od: olo odpovědí: 4 změna:

Podařilo se mi "uvařit" těstoviny tak, že teď spáleninou smrdí celá kuchyně, prostě jsem na ně zapomněl. Máte, prosím, nějaký osvědčený domácí prostředek (vedle větrání), jak se zbavit zápachu, aby mé hospodaření zítra odpoledne nebylo v bytě cítit? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak pořádně vyvětrat určitě.

Když se mi něco podobného "povede", dávám na misku mycí houbičku, na kterou naleju ocet. Nebo ocet naleju přímo na misku..

hodnocení

2x

Hodně topit, hodně větrat a vyprat záclony. *hej*

hodnocení

2x

Také se mi povedlo něco připálit, jednou to byl hrozný zápach. Po vyvětrání průvanem jsem dala do kastrůlku trochu vody s octem a povařila. Poté zase větrala. Když se vrátil manžel z práce, nic už nepoznal. :-D

hodnocení

2x

Hned to nebude, já spálila prkýno a přes veškeré větrání,průvan, umytí kachliček octem to smrdělo tři dny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]