Nejste přihlášen/a.
Zdravím, žiji ve Velké nad Veličkou, což je poměrně malá vesnice a ochody se značkovým zbožím tu rozhodně nenajdete.
Do Prahy to mám hodně daleko a tak se vás chci zeptat, jestli neznáte nějaké obchody a nebo nějaké lidi, kteří by mi značkové oblečení (originální) sehnali . Například GUCCI, SUPREME, LV, Dolce & Gabbana, atd...
Děkuji a přeji hezký den
Ano, z VnV je to do Prahy poměrně daleko. Do Vídně, Bratislavy a asi i do Budapešti to máte rozhodně blíž. Tam obchody s uvedenými značkami a jistě i jiné podobné jsou. Pokud mám dost peněz na oblečení a doplňky těchto značek, tak mám i tisícovku na cestu.
Nebo se spokojte s levnými napodobeninami. Dcera si asi před dvaceti lety přivezla z ciziny kabelku LV. Kupovala velmi levně na tržišti. Ale už ji nenosí ani ona, ani já. Naznaly jsme, že celkově se k ani jedné z nás jeden jediný "luxusní" kousek nehodí a hrát si na noblesu s napodobeninou nechceme.
Na facebooku se dají najít skupiny, kde se sdílejí odkazy na nákup značkového zboží na Aliexpressu (a dokonce to často nejsou ani napodobeniny). K ničemu nenabádám, jen konstatuji holý fakt.
souhlas a i bazarech jsou tyhle věci,bud jsou to fake (což stejně nepoznáte vy ani okolí) nebo to můžou být originály dovoz z USA,kde to stojí pakatel.Zkuste sehnat někoho ,kdo tyhle hadry dováží nebo přeprodává z USA.Na fb by to neměl být problém.(dělá ti i přítelkyně Jágra a plno jiných)
Kukněte sem
Jakube, to není úplně dobrý nápad. Je to hodně drahé zboží a bez vyzkoušení, to je opravdu velký hazard. Než značkové, pak běžná značka, která nejenže sedne, ale i sluší, je mnohem lepší. A navíc, jestli nosíš cokoliv a jednou za čas vytáhnš Gucciho, bez kvalitních doplňků, např. boty, pak je to srandovní. Srandovní snobárna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.