Nejste přihlášen/a.
Zdravím, má sestra má přítele. Jsou spolu cca 2 měsíce . Řekla mi o jeho minulosti (míval každý den jinou holku) a potom mi navrhla, že zkusíme test věrnosti . Opravdu ho miluje, ale bojí se, že ji někdy podvede, protože hodně pije a často si nic nepamatuje . Řekl jsem jí, že pro ni stejně není dobrý, ale nebudu jí mluvit do vztahů, není malá (má 19 a on 28) . Požádala mě, abych sehnal nějakou pěknou dívku, se kterou bychom se domluvili, ať ho zkusí na nějaké akci svést a nabídne mu různé věci, např. líbání, možná i sex . V kapse by měla štěnici a my by jsme z pohodlí domova vše slyšeli .
NEZNÁTE NĚKOHO, KDO BY SE TÍM ZABÝVAL? CCA VE VĚKUKU 20-30 LET . Děkuji
Zdravím. To je od vás pěkná "klukovina". To se přece nedělá. Pokud sestra svému příteli nedůvěřuje, tak ať si najde jiného. A neponižuje jeho i sebe takovýmito výmysly. Ten dotyčný sám uteče od takové partnerky, až se toto dozví. A Vy se v této hlouposti vůbec neangažujte, Je to život a věc Vaší sestry, tak ať si partnerovu věrnost prověřuje sama a jak uzná za vhodné. On ten dotyčný jejím partnerem dlouho nebude, pokud má takovéto nápady...To ona nebude dost dobrá pro něho!
test věrnosti není klukovina, ale pitomost nadruhou. Teď mám tři otázky já na vás.
Raz : Myslíte, že splašíte tak dobrou profesionálku, aby zkušený chlap nic nepoznal?
Dva : Co myslíte, že se stane až přítel vaší sestry zjistí, co jste na něj ušili? (Já vám řeknu co udělá. Opije se a sbalí nějakou pětistovkovou bardámu.)
Tři : Co vlastně chcete zjistit? Že je donchuán a že ji podvede? To přece už víte, ne?
Já si spíš myslím, že byste své sestře měl vysvětlit, že donchuána nepředělá. Jestli je chlap lovec, lovcem zůstane. K takovému poznání přece nepotřebujete žádné testy věrnosti.
To snad nemyslíte vážně! A když se milostně vůči téhle "figuríně" projeví, co budete dělat? On zjistí, že byl nahráván a pak teprve bude tóčo. Napije se a pak se půjde pomstít. A třeba opakovaně, když si pro chlast nepamatuje.
A když se svést nenechá, tak mu ségra stejně nebude věřit dál, jako teď, protože tohle je partner nespolehlivý! Jí musí stačit zjištění, že on hodně pije. Přece nechce zbytek života strávit s alkoholikem, nota bene s ním založit rodinu?!
Celý život chlastal a měnil ženské? Tohle je dostatečně přesný test. Lepší a přesnější určitě nenajde a ani nevymyslí.
Zaráží mě, že vaši sestru zajímá nevěra, ale že je alkoholik, to ji nezajímá vůbec. Je možné, že se ještě nesetkala s alkoholikem, který propije výplatu a ona s dětmi bude třít bídu, že bude častěji v hospodě než doma, že se nebude rozpakovat jí lísknout, že bude na všechno opuštěná, bolavá, nebudět vědět s jakou se on vrátí zítra. Bude vidět, jak rodiny mohou hezky žít a u nich to je naprosto nemyslitelné. Tohle vaší sestře nevadí? Ale že si "vrzne" někde jinde, to jí vadí?!
Dobrý den, no, snad spíše test inteligence pro toho, kdo chce testovat věrnost dě*kaře a alkoholika. Jinak asi by to zvládla profesionálka z ulice, ale jestli po ní testovaný začne "šmátrat" a najde tu štěnici, tak ji zřejmě rozbije obličej (tam, kde má nyní ještě zdravou a hezkou hubu). Zdravím!
I kdyby ten "test věrnosti" nevyšel podle představ sestry, nemusí to mít na její vztah vůbec žádný vliv. Nakonec i tady najdete příklady, jak je zjevně toxický partner tolerován, protože "se změní... neumím být bez něho... nakonec to není tak hrozné..." a X dalších "dobrých" důvodů. (Platí samozřejmě i v opačném gardu.)
Od partnera, který "hodně pije a často si nic nepamatuje" bych doporučovala rychlý odchod i kdyby byl vší věrnosti vzor. Natož pak slečně na začátku života.
Pokud je sestra NORMÁLNÍ, rozumná dívka, ať žene nápadníka pryč rychlým krokem. Jestliže má aspoň kapku rozumu, musí vědět, co by ji asi v životě čekalo s alkoholikem a holkařem. To opravdu nemá na nikoho lepšího?
V 19 letech má času dost, jistě najde někoho, s kým si bude rozumět. Na co se hned chytat tohoto nemrcoucha?
Váš nápad se mi nelíbí. Když víte, jaký je, proč ho ještě prověřovat? Šlo by to, ano, objednat si prostitutku, ta by to byla schopná zahrát, ale stálo by vás to asi dost peněz a dozvěděli byste se to, co už víte teď.
Jedinou výhodou by možná bylo jen to, že štěnice by si ta žena přinesla svoje vlastní. Jaga.
takový test stejně nemá žádnou výpovědní hodnotu - je o tom jeden vtip, pro odlehčení
muž se jde představit rodině své nastávající, doma je jen její sestra, která ho po chvíli začne svádět... on se sebere a jde z domu pryč - tam čeká celá rodina a otec ho vítá do rodiny, že obstál v testu... poučení: je dobré nechávat si kondomy v autě
Opilec a ,,děvkař,,to není dobrá volba pro život,ať si vaše sestra sundá ,,růžové brýle,,a poohlídne se po solidnějším partnerovi.
Co to je za dětskou hru, tenhle test věrnosti? Kolik vám je let člověče? U sestry bych to pochopil, je to teprve 19ti letá husička...
Vždyť je to nesmysl. Existuje milion možností, jak to může skončit špatně a jen jedna z nich je případná nevěra partnera. Pěkně jí to rozmluvte. A když to nepůjde po dobrým, tak ji trochu obrazně "propleskněte", ať se probere z té diskotéky. Jste její bratr a tak byste měl sestřičku chránit a to i před jejím špatným rozhodnutím.
Kdybych se dověděl, že na mě parnerka dělá takovéhle "testy", byl by to prakticky okamžitý konec vztahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.