Dobrý den,je mi 14 let ..v poslední době mě pdrazilo,nebo zklamalo spousty lidí. Doma máme pejska a přijde mi,že si s ním rozumím víc než s lidmi,ale tady nejde jenom o pejska,celkově se zvířaty si poslední dobou rozumím..Lidem vůbec už nevěřím. Vždycky jsem byla taková že jsem u všeho musela bejt první a byla jsem ráda, když jsem byla středem pozornosti .Ve třídě jsem byla oblíbená.Ale teď?Hrozně jsem se změnila, jsem od ostatních odtažitá a vyhýbám se větším skupinám do kterých bych normálně jinak šla.Jsem radši někde sama,nebo venku se zvířaty.Neprosazuju se v ,,diskusích "jakobych to normálně dělala.. Otázka tedy zní. Proč jsem taková?Proč jsem jiná než ostatní a miluju přírodu a se zvířaty si rozumím?..
Dobrý den, jste v pubertě, působí hormony, jste přecitlivělá, jste zklamaná lidskou "chátrou" a utíkáte k přírodě - docela normální projev tohoto věku (časem se zase srovnáte). Zdravím!
Já krmila a starala se o sestry pejska, když byl ještě štěně a jen týden. Teď, když ho jednou za čas vidím, pamatuje si mě dobře a nemůže se ode mě odtrhnout. Přitom už je to několik let a jak si pamatuje.
Ahoj, neboj, určitě nejsi jediná kdo se takhle cítí. Já byla úplně to stejné. Myslím že u většiny lidí se to časem změní. Možná je to i tím, že v kolektivu jsi vyspělejší než tví spolužáci, a proto tě nezajímá jejich společnost. Navíc je potvrzené od psychologů, že u spousty dětí je přirozené, aby si vyzkoušely obě varianty - extroverta, introverta. Takhle zjistí co mu vyhovuje lépe. Rozhodně s tebou tedy není nic špatně!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.