Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitni oblecemi

Od: frantisekdobrot odpovědí: 6 změna:
Dobry den,
mate nejakeho osvedcenho prodejce kvalitniho volnocasoveho obleceni, ktere prezije suseni v susicce bez ztraty tvaru?
Tricka, mikiny atd... Lidl obleceni sice pise, ze lze susit, ale moc to nedava.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zebricka
hodnocení

0x

Záleží na tom, kolik můžete investovat. Naše rodina se obléká v Lidlu, vše OK, vydrží dlouho, cena příznivá, nikdy jsme nemuseli reklamovat. Nejlepší jsou funkční trika a spodní prádlo. Tenisky od nich vydržely synovi déle než Pumy.

frantisekdobrot
hodnocení

par stovek za triko a umerne vic za mikinu je ok, pokud vydrzi.
Bohuzel i obleceni z vyssi cenove kategorie meni tvary.
Uplne oblekat v lidlu se nepotrebuju, pak v tom chodi pul mesta.

lucie*
hodnocení

0x

Já myslím,že v každém obchodě se najde šunt a i kvalitní věci co vydrží.Dobrou zkušenost mám s Private Member,Roxy a i s dalšími...raději přidávám diskuzi na tohle téma(je jich tam víc) a uděláte si přehled emimino.cz/...

frantisekdobrot
mic moc tam neporadili... napad s reklamnima hadrama neni spatny, ale je to obvykle jednobarevne, takze nic originalniho.

hodnocení

0x

Několikaletou zkušenost mám s českou značkou Horsefeathers. Víceméně nemám ani žádné jiné oblečení než Horsefeathers, od spodního prádla až po zimní bundy. Všechno vyrábí v Evropské únii a pokud se člověk spokojí s rok starou kolekcíí, tak není ani nikterak drahé. Barevné peru na 40, ždímám na 1200 otáček a následně suším v kondenzační sušičce bez ztráty tvaru, barev, atd...

frantisekdobrot

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]