Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno milí rádcové,
dnes jsem si všimla, že polovina sklenic z loňské sklizně/ rajčata,papriky,cibule/ mi ve sklenici z 1/3 zhnědlo. Po otevření
nesmrdí, není cítit kyselost. Co se stalo?
To je těžko říci, mohla být nějaká parika nebo rajče trochu nakažebé už ři zavařování, ale každopádně bych to nejedla, je divn, že se to stalo u více sklenicnikdy jsem to nezažila., Ale pro zajímavost, nechodím do těch obchodů, co tam mají ty zlevněné potraviny, ale jednou jsem tam byla, měli tam starou sterilovanou mrkev a ta byla taky nahnědlá. To ale bylo určitě stářím a vy to máte od loňska, já mám doma dvě leča od předloňska a pořád mají barvu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.