Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mletý mák na housky?

Od: sigdy odpovědí: 5 změna:

Ahoj, chci upéct housky, které vždycky posypávám nemletým mákem, bohužel mám doma jen mletý. Bude nějak vadit, když ho použiju jenom na posypání?

doplněno 15.02.19 15:47:

Děkuju všem za rady, nakonec jsem někde vyhrabal nemletý mák, takže housky jsou tak, jak jsme na ně zvyklí *ua*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ol
hodnocení

4x

To se moc nehodí už i na pohled, housky budou mít na povrchu takový zapečený modrý povrch. Když tak jenom slabě posypat. Radši bych dala kmín + sezamová semínka a bez máku, nebo jenom kmín, když není sezam.

lidus*
hodnocení

3x

Já bych nesypala a když tak kmín, sezam, lněné semínko, loupaná slunečnice.

hodnocení

2x

Ne chuť určitě ne, možná trochu nezvykle na pohled. Klidně bych je posypala.

hodnocení

1x
Ničemu to vadit nebude,snad pouhá konzistence.
Já mj.dávám také drcený kmín,sezam.semínka,dýň.semínka,sluneč.semínka.
doplněno 15.02.19 15:48:

A to není pravda,že se to nehodí !
Dělala jsem to několikráte a ničemu to nevadí !

Nejdůležitější je,aby byly housky výborné,což já vždy mám ;)
Za chvilenku jsou snězené.

hodnocení

0x

Už asi odpovídám pozdě, ale pekla jsem kapsy z listového těsta. S mákem, jablky a jako pizzu- kečup, šunku, sýr. Abych se v nich pak vyznala, na makové jsem dala trochu mletého máku nahoru. Nebylo to vůbec hezké a mák ztvrdnul. Ještě že ho byla opravdu jen troška. Než tohle, tak raději nic nebo jiná semínka. Slunečnici, kmín, sezam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]