Nejste přihlášen/a.
Ahojky všem,
strašně se mi líbí tance typu Muzikál Chicago tango nebo třeba vystoupení z ČS má talent, sk. Assos ( byly to čerstvé maminky a ukazovaly, že i maminky mohou vypadat dobře a tančit takovýto styl ). Ve zkratce tyhle tance okolo/u židle.
Chci se zeptat, jak se tento styl jmenuje. Dále mě zajímá váš názor na tento styl. Někdo to vidí/nazývá jako tanec prostitutek nebo že tohle se tančí v bordelech atd. Mě se to hrozně líbí, ale určitě ne, že bych byla nějaká prostitutka. Chtěla bych chodit do taneční školy a vystupovat v divadle jako jsem vystupovala před několika lety (tento styl se taky tančil na vystoupení), jen si říkám, abych třeba tímto stylem tance nebyla pro smích nebo nazývána prostitkou.
Zaujalo mě to, že to je něco jiného než normální hopkání, jen se bojím pozdějších názorů, abych nebyla přirovnávaná, že tančím pro "bordel" .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.