Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovlivní ztužovač šlehačky její chuť?

Od: boban® odpovědí: 11 změna:

Budu potřebovat do dortu ztužit šlehačku, jaké máte zkušenosti například se "Smetafixem" od Dr Oetkera? Co jsem se díval, tak ten ztužovač šlehačky je vlastně kukuřičný škrob.

Změní ztužovač šlehačky chuť k horšímu?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Změní, ale ne výrazně. Použijte.

liska5
hodnocení

4x

Já tam ten ztužovač cítím, jako lehce nasládlý a slaboučce vanilkový. Mám Dr Oetker Smeta-fix. Obsahuje škrob a cukr.. Možná jsou jiné druhy, které jsou absolutně bez chuti.

liska5

Však si ten prášek ochutnejte. Pak až bude rozptýlen, naředěn, tak skoro šlehačkový výrobek neovlivní.

hodnocení

3x
Nezmění,buďte bez obav ;)

kepler*
hodnocení

2x

Chuťové změny jsem si nevšiml, ale jednou jsem měl problém vytáhnout metličku.:-D

72mona3*
hodnocení

2x

Chuť ne, ale zůstanou tak zvláštně "zaplácnuté" chuťové pohárky. To dělá ten škrob. M.

pb®
hodnocení

2x

Dělám šlehačkový dort, nikdy nepoužívám ztužovač. Jen šlehačku před vyšleháním hodně vychladím v mrazáku a pořádně vyšlehám do tuha, ale dávám pozor na přešlehání. Dva dny v dortu vydrží tuhá s přehledem, dort zamozřejmě je pořád v lednici, vyndavá se jen na ukrojení. Víc jak 2dny nikdy nevydržel, snědli jsme ho dřív.

hodnocení

0x

Já ho nepoužívám, připadají mi to zbytečně vyhozené peníze, navíc šlehačka mi ždy vydrži, do druhého ,příp. i dalšího dnes. Kupuji zásadně Kunín.

12.02.19 19:08
hodnocení

0x

Zločin

hodnocení

0x

Nezmění. Používám jen tam, kde vím, že se šlehačka brzy nesní. Třeba na dort.

hodnocení

0x

Já ho mallnko cítím, ale není to nic výrazného nebo nepříjemného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]