Nejste přihlášen/a.
dobrý den
Prosím poraďte, nekde jsem zaslechnul že není špatné bůček před naložením krátce povařit(cca 20 minut) potom nechat vychladnout a klasicky naložit. Někdo zase říká naložit a pak před uzením povařit. Kde je pravda?
Děkuji za radu
Nevím ale předvařit maso (jakékoliv i salám)před uzením? Někilik desítek let se toto doma dělalo -syrové naloží-sůl,česnek...nechá pár týdnů a pak šup do udírny.Jedinou výjímku dělal náš druhý řezník na klobáskách-první kus nabitý do střeva nechal paní domácí uvařit a po uvaření jsme všichni ochutnali a pak zbytek směsi dochutil nebo se nechalo tak...
Nenakládají? A proč tam pak ve Vašem odkazu na videu říká :"po třech dnech přeložit!"Možná tak při použití jiné chemie než kuchyňské soli se nemusí nwn ale klasicky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.