Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek ke státnicím?

Od: lucisek* odpovědí: 7 změna:

Ahojky! Prosím o radu : co by jste koupili přítelovi za úspěšné složení státnic?:)Vůbec nic mě nenapadá :(..Hodinky, nárámky, prstýnky atd. nechce. Za jakýkoliv nápad budu vděčná ;)

Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marat*
hodnocení

0x

Co třeba nějakou kvalitní psací soupravu

hodnocení

0x

Peněženka, mobil, diář, zorbing, let balónem, jízda na koni ...

lucisek*
hodnocení

Mno přemýšlela jsem o seskoku padákem, ale jelikož jsme spolu zatím 2 roky, tak se mi to zdá celkem drahý, co bych mu potom koupila k vánocům, nebo narozeninám?:) ale možná asi zapřemýšlím o té psací soupravě

lidka*
hodnocení

0x

A co mu zorganizovat takovou neformální oslavu - třeba grilovačku a nebo někde u vody u ohně, pozvat pár dobrých přátel, aby měl hezkou vzpomínku na úspěšný životní krok. *pivo* Potom bych mu k tomu udělala CD, kde by měl všechno zdokumentované pro sebe i pro potomky. *tanec*

hodnocení

0x

Dejte si do vlasů výraznou stuhu a obejměte ho před vlastoručně připravenou večeří (obědem)... to zabírá (tedaaa, na mně ano...)

janas*
hodnocení

0x

Souhlasím se strejcem, taková malá soukromá oslava s vlastnoručně udělanou večeří by mohla udělat radost. Nebo ani nemusí být uvařená doma, pokud máte nějakou oblíbenou restauraci, tak to můžete jít oslavit tam.

Nebo vybrat něco podle oboru, který přítel vystudoval - něco, co by třeba chtěl, ale sám si to nekoupí.

Přesně, už jsem to tu někde psala - bratránkovi jsem udělala radost jakousi vysoce odbornou publikací, kterou si sám vybral.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]