Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dětské velikosti na pánské

Od: obleceni odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Hledal jsem nějaké převody dětských velikostí oblečení na dospělé, ale nenasšel jsem. Myslíte že třeba XXL dětské by bylo jako pánské S? Docela se mi líbí pár triček na netu ale ten design v dospělém není. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Většina stránek má někde tabulky velikostí - tedy aspoň základní rozměry v cm odpovídající danému písmenku. Změřte se a porovnávejte mezi nimi.

obleceni
hodnocení

To jsem hledal. Je to právě hodně určeno jako 6-7yrs jakoze vekove. A výškově. Ale ne šířka. Docela se v tom babrám. Sice si můžu koupit pánské, ale to tričko vážně chci a velikostně tam mají i dětské 4XL což si myslím že už musí sedět. Takže jestli spíše nemá někdo zkušenosti

hodnocení

0x

Nevím, jak u vás chlapů, ale s dětskými velikostmi je potíž. I když odpovídají velikostně, proporčně už ne. Já ještě na VŠ mohla nosit velikost 146-152, i po VŠ 158-164, a opravdu jsem v dětském nakupovala (nižší ceny, lepší materiály). Jenže to vždycky bylo naprd, protože dětské oblečení je oproti dámskému XS nebo S kratší, má kratší a užší rukávy (nepočítá se s osvalením jako u dospělého člověka) a prsa se mi tam taky nevešla...

Předpokládám, že u těch Vašich triček není právě to věkové rozlišení, pouze ty písmenné velikosti? Protože pokud je, tak se prostě podívejte na dítě toho věku, a posuďte, jestli máte takovou postavu. Jinak má recht jedubabička, samozřejmě.

Ještě jsem se snad nikdy nesetkala s dětskými velikostmi v písmenech, co je to za obchod, jestli se můžu ptát?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]